Vücudum için önerileriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JuaNix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JuaNix

Üye
Arkadaşlar merhaba,

6 Aydır Fitness sporu yapıyorum. Vücudum bu şekile geldi. Sizce vücudum 6 ay için nasıl ? Bundan sonra ne yapmalıyım ? :confused:

Arkadaşlar merhaba,

6 Aydır Fitness sporu yapıyorum. Vücudum bu şekile geldi. Sizce vücudum 6 ay için nasıl ? Bundan sonra ne yapmalıyım ? :confused:

resimlerden gördügüm kadarıyla yaşın üçük genc birisn yani :) sırt simdilik iyi kanat gögüs omuz calıs diyorum benim gözlemim bu yonde dedigim gibi yasına göre gayet iyi spor salonuna gidiyorsan salonun degiştir ya da hocanı :) gitmiyorsan salona basla derim daha kapsamlı calısırsın

konunun yeri burası olmamakla birlikte yine de yardımcı olayım.insanların heveslerini kırmak istemem:)

güzel gidiyorsun fakat göğüslere biraz daha önem vermelisin arkadaşın dediği gibi.
açık konuşayım kanat %0
kanat programında değişikliğe git veya bastığın kiloları arttır derim.

envai çeşit kanat hareketi var.şahsım adına konuşayım.yüz yüze görmediğim birisine sanki salon hocasıymış gibi yapacaklarını söylemek istemiyorum açıkçası.

kardeş 6 ay için göğüsler ve kanat biraz kötü diyebilirim açık konuşmak gerekirse fakat disiplinli ilerlersen olmayacak bişey değil salon hocanı değiştir derken galiba daha iyi ilgilenen bir hoca bul demek istemişlerdir

Bana aklırsa kanat ve göğüs geride kalmış. Açıkcası beslenme planın nasıl ? Yağ sorunun yok iyi bir beslenmeyle kütle kazanımına uygunsun.

Back
Yukarı