Nedir? [emoji23]
Yaver ilk resimle bariz oynanmış farkındasın değil mi ?
birinci vücut geliştirmeci, ikinci fitnessçi![]()
farkındayım hocamYaver ilk resimle bariz oynanmış farkındasın değil mi ?
İkisi de olamayanlar için de bir resim koyaydınfarkındayım hocamfarkı net bir şekilde anlatabilmek için bu resmi seçtim .
Biri anabolizan kullaniyo yuksek karbonidrat insulin ve protein kullaniyo biri daha dogal ve dusuk karboidrat kullaniyo formunu yaptiktan sonra onu koruma altina aliyo her zaman kilo almaya calismiyomo.Fitnes cok sevdim vg ci gibi hayvan gibi olup nolcak vücudun fit güzel gözüksün yeter yani bunların beslenmeleri nasıl ?farkı anladım biri bulk biri define gibi ama nasıl antrenman yapıyorlar
ıkincisi kim guzel vucut yapmis herif[DOUBLEPOST=1419193742][/DOUBLEPOST]birincisi roonie coleman![]()
fitnessa yöneliyorum diyon ama body demek fitnessın ilerisiAnladım . Fitness a yöneliyorum [emoji23] [emoji23]
adam yaptıgı sporu ıkı dk da nası da yucelttı laVucut gelistirme tamamen ayri bir branstir yani tek basina branstir, fitness hangi spor bransini yaparsan yap altyapisinda olan bir uygulamadir, her spor bransinda genel koordinasyon kuvvet vb gibi konularda agirlik antrenmanlari olmak zorundadir ancak yapilan bransa ozgu olarak degisir, v.g bambaska birsey...
Sic Semper Tyrannis
şahsen aklı başında normal bir insanın vg ile uğraşacağını sanmam. bence ben dahil bu ağırlıkların altına giren herkeste biraz anormallik var.Vucut gelistirme tamamen ayri bir branstir yani tek basina branstir, fitness hangi spor bransini yaparsan yap altyapisinda olan bir uygulamadir, her spor bransinda genel koordinasyon kuvvet vb gibi konularda agirlik antrenmanlari olmak zorundadir ancak yapilan bransa ozgu olarak degisir, v.g bambaska birsey...
Sic Semper Tyrannis
şahsen aklı başında normal bir insanın vg ile uğraşacağını sanmam. bence ben dahil bu ağırlıkların altına giren herkeste biraz anormallik var.
eskiden beri böyledir. osmanlı devletinde, ordunun en önünde savaşan ayı postu giyip kartal kanadı takan birlikleri vardı, hayvan gibi ağırlık kaldırıp, ıslak mermeri tokatlayarak çalışırlardı, o birliklerin adı "deliler bölüğü" idi. demek ki bu işi yapan herkes, deli![]()