Arkadaşlar hepinize merhaba, ben daha önce spor geçmişi olmayan bir bayanım, beslenme alışkanlıklarım da pek olumsuz değil. Yaşım 26, boyum 164, kilom 63. İki hafta önce bir spor salonuna yazıldım. Düzenli olarak haftada en az 4 en fazla da 5 gün spor yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum. Aşağıya bir günü nasıl geçirdiğimi size yazacağım, bana eleştirilerinizi iletebilirseniz çok sevinirim.
Sabah
8:30 1 bardak light süt ve bir miktar cornflakes,tarçın
9:00 1 tane 500lük l-carnitine
9:30da spora başlıyorum, 40 dk koşu bandını hızlı yürüyüş yaparak kullanıyorum ( 7-/7.5 hız), en az 15 dk en fazla 30 dk bisikleti kullanıyorum, çeşitli aletlerle iç ve arka bacakları çalıştırıyorum. Yanı sıra kol,omuz ve karın ile bel çalıştıran hareketler de yapıyorum. Spor salonunda 2 bazen de 2 buçuk saat geçiriyorum.
Öğlen
12:30 gibi
2 dilim kepek ekmek
Light peynir
kırmızı ve yeşil biber, bazen roka
domates
bu menünün yerine bazen az zeytinyağında pişmiş sebze yemekleri yiyorum
Arada meyve tüketiyorum
Akşam gene sebze ve yoğurt ağırlıklı bir menü tercih ediyorum.
Su ve soda içiyorum.
Ancak bazen haftada bir iki tablet çikolata kaçırıyorum. Şeker ve tuz kullanmıyorum.
Arkadaşlar bu tarza yönelik önerilerinizi veya eleştirilerinizi rica ediyorum. Sağlıklı buldunuz mu? Daha iyisi için deneyimli arkadaşlardan öneri bekliyorum. Amacım çok kilo vermek değil, uzun zamanda yağları eritmek,sıkı bir vücuda sahip olmak. Bilhassa bacak içlerindeki yağlar için neler yapmalıyız?
Teşekkürler.
Sabah
8:30 1 bardak light süt ve bir miktar cornflakes,tarçın
9:00 1 tane 500lük l-carnitine
9:30da spora başlıyorum, 40 dk koşu bandını hızlı yürüyüş yaparak kullanıyorum ( 7-/7.5 hız), en az 15 dk en fazla 30 dk bisikleti kullanıyorum, çeşitli aletlerle iç ve arka bacakları çalıştırıyorum. Yanı sıra kol,omuz ve karın ile bel çalıştıran hareketler de yapıyorum. Spor salonunda 2 bazen de 2 buçuk saat geçiriyorum.
Öğlen
12:30 gibi
2 dilim kepek ekmek
Light peynir
kırmızı ve yeşil biber, bazen roka
domates
bu menünün yerine bazen az zeytinyağında pişmiş sebze yemekleri yiyorum
Arada meyve tüketiyorum
Akşam gene sebze ve yoğurt ağırlıklı bir menü tercih ediyorum.
Su ve soda içiyorum.
Ancak bazen haftada bir iki tablet çikolata kaçırıyorum. Şeker ve tuz kullanmıyorum.
Arkadaşlar bu tarza yönelik önerilerinizi veya eleştirilerinizi rica ediyorum. Sağlıklı buldunuz mu? Daha iyisi için deneyimli arkadaşlardan öneri bekliyorum. Amacım çok kilo vermek değil, uzun zamanda yağları eritmek,sıkı bir vücuda sahip olmak. Bilhassa bacak içlerindeki yağlar için neler yapmalıyız?
Teşekkürler.