serdar2
Üye
Evet arkadaslar , bi ara spor yaparken bilgisayar oyunlarina tekrardan cok falza zaman ayirmaya basladigim icin kilo almistim.Sonra tekrar fitness/body buildinge basladim.Daha bilgili ve azimli sekilde.Aciksasi yedigime amanaman dikkat etmedim.Zaten her gun yumurta tavuk kirmizi et balik yiyen birisiyim. En az 200 gr protein aldigimi dusunuyorum gunluk. Biraz fazla olabilir ama bu sekilde yemeyi seviyorum. Tatliyi da abarttigim oldu.
Hatta turkiyedeki doktorun jinekomasti ameliyati yapalim sana teklfini bile redettim. Zaten bu teklif beni biraz motive etti.
Su anda kendimi gayet saglikli hissediyorum.Hic bir sorunum yok. 10 km hic durmadan kosabiliyorum.(saatte 9,5km ile). 120kg nizami bench cikarabiliyorum. 160kg nizami squat yapabiliyorum. Anlatmak istedigim sadece kendimi iyi hissediyorum. .
Baslarken kg = 119
Su anki kilo = 102
Boy 183
kol soguk 42cm dir.
bacak 66cm
omuz 138
bel 99cm
bu arada yag oranim salondaki makineye gore yuzde 23 su an itibari ile. Baslangicta bilmiyorum ama belim bayagi buyuktu. Simdiki halimle eski kotlara benden iki tane sigar yani o derece.
hepsi soguk olculerdir.Bayagi genis biriyimdir
Ben su anda buraya resimlerimi koyuyorum. Cunku biraz daha ciddi sekilde beslenip spora devam edecegimi dusunyorum. Ve gunler ilerledikce aktuell resimlerimide koyacagim mutlaka.
Hatta turkiyedeki doktorun jinekomasti ameliyati yapalim sana teklfini bile redettim. Zaten bu teklif beni biraz motive etti.
Su anda kendimi gayet saglikli hissediyorum.Hic bir sorunum yok. 10 km hic durmadan kosabiliyorum.(saatte 9,5km ile). 120kg nizami bench cikarabiliyorum. 160kg nizami squat yapabiliyorum. Anlatmak istedigim sadece kendimi iyi hissediyorum. .
Baslarken kg = 119
Su anki kilo = 102
Boy 183
kol soguk 42cm dir.
bacak 66cm
omuz 138
bel 99cm
bu arada yag oranim salondaki makineye gore yuzde 23 su an itibari ile. Baslangicta bilmiyorum ama belim bayagi buyuktu. Simdiki halimle eski kotlara benden iki tane sigar yani o derece.
hepsi soguk olculerdir.Bayagi genis biriyimdir

Ben su anda buraya resimlerimi koyuyorum. Cunku biraz daha ciddi sekilde beslenip spora devam edecegimi dusunyorum. Ve gunler ilerledikce aktuell resimlerimide koyacagim mutlaka.
Eklentiler
Son düzenleme: