• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

uzun sureden sonra spora tekrar basladim.motivasyon icin guzel resimler

serdar2

Üye
Evet arkadaslar , bi ara spor yaparken bilgisayar oyunlarina tekrardan cok falza zaman ayirmaya basladigim icin kilo almistim.Sonra tekrar fitness/body buildinge basladim.Daha bilgili ve azimli sekilde.Aciksasi yedigime amanaman dikkat etmedim.Zaten her gun yumurta tavuk kirmizi et balik yiyen birisiyim. En az 200 gr protein aldigimi dusunuyorum gunluk. Biraz fazla olabilir ama bu sekilde yemeyi seviyorum. Tatliyi da abarttigim oldu.

Hatta turkiyedeki doktorun jinekomasti ameliyati yapalim sana teklfini bile redettim. Zaten bu teklif beni biraz motive etti.

Su anda kendimi gayet saglikli hissediyorum.Hic bir sorunum yok. 10 km hic durmadan kosabiliyorum.(saatte 9,5km ile). 120kg nizami bench cikarabiliyorum. 160kg nizami squat yapabiliyorum. Anlatmak istedigim sadece kendimi iyi hissediyorum. .

Baslarken kg = 119
Su anki kilo = 102
Boy 183
kol soguk 42cm dir.
bacak 66cm
omuz 138
bel 99cm

bu arada yag oranim salondaki makineye gore yuzde 23 su an itibari ile. Baslangicta bilmiyorum ama belim bayagi buyuktu. Simdiki halimle eski kotlara benden iki tane sigar yani o derece.
hepsi soguk olculerdir.Bayagi genis biriyimdir:)

Ben su anda buraya resimlerimi koyuyorum. Cunku biraz daha ciddi sekilde beslenip spora devam edecegimi dusunyorum. Ve gunler ilerledikce aktuell resimlerimide koyacagim mutlaka.

Eklentiler

• 2008.jpg
    2008.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 652
  • 2008-1.jpg
    2008-1.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 631
  • 2008-2.jpg
    2008-2.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 612
  • 2012 haziran.jpg
    2012 haziran.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 813
Son düzenleme:
valla ilk mesaja bi turlu resim ekliyemedim daha fazla burdan devam etmeye calisayim. Bu arada eski resimler 2008 e ait, ama ben ordaki resimlerden daha kotu idim:) daha buyuk bir gobek vardi. Sadece resim bulamadigim icin eskileri koydum.

Ayrica unuttugum bir sey, Spora 7 ay once basladim. 7 ayda 17 kilo verilmis oldu.

Güzel bir gelişim olmuş.Bırakmamaya özen gösterin.Başarılar.

Güzel bir gelişim olmuş.Bırakmamaya özen gösterin.Başarılar.

evet zaten biraz daha ciddiyetle simdi calismaya basliacagim, ozellikle beslenme acisindan, tatliyi biraz kesmeye calisiyorum. Zaten hic kilo vereyim diye ugrasmadim, sadece salona girdigimde agirliklarin hakkini verdigimi dusunuyorum. Tam konstantre ile calistim. Sanirsam yag oranim yuzde 33 felandi baslarken, simdi ise bacaklarim ve kollarim gercekten dolu ben bunu hissedebiliyorum. Kas yaparken yag yakmak gibi bisey oldu bu.

Ama sunu anladim, fitness/body building sabir isi ve cidden ve insan mental olarak bu ise hazirlamasi lazim.yasam tarzi olarak benimsemesi lazim. Onun icin diyet yapmaya calismiyorum, cunku hayatim boyunca her diyetin sonunda geri aldim.Sadece yediklerimi biraz daha gozden gecirerek, devamli yeni bilgiler ogrenerek, yasam tarzima, gunluk yasamima adapte etmeye calisiyorum.Yani bir gorevmis gibi yapinca insan mutlaka bikiyor, inceldigi yerden kopuyor onun icin zevkle yapmaya basladigimdan beri daha iyi netice almaya basladim.

Tebrikler güzel gelişme. İnşallah devam edersin bırakmassın.

Arkadaşım bir sorum olacak sana ben 90 kiloyum boy 170 omzum salonda ölçtürdüğümde 132 çıkmıştı kilo verdiğim zaman omzumda küçülür mü ben sadece göbek ve kalçayı küçültüp beli inceltmek istiyorum sence nasıl bir yol izlemeliyim?

Tebrikler, doğru yoldasınız ancak;
yağ oranınız var kardio tekniğiniz arasında büyük bir sorun var.
Haftada 1 10 km koşmanızın şu noktada sizi sadece ruhen iyi hissettireceği aşikar.
Ağırlıktan asla vazgeçmeyin ancak "Carnitine + burner ile sağlam bir kardio dönemi şart"
En az 3 gün hiit yapıp, yanına ağırlıklarla destekleseniz. Beslenme düzeninizi birazcık gözden geçirseniz, bu genişlik ve iriliği keserek biçerek harika bir fizik elde edebilirsiniz.
Bol şans

Evet arkadaslar , bi ara spor yaparken bilgisayar oyunlarina tekrardan cok falza zaman ayirmaya basladigim icin kilo almistim.Sonra tekrar fitness/body buildinge basladim.Daha bilgili ve azimli sekilde.Aciksasi yedigime amanaman dikkat etmedim.Zaten her gun yumurta tavuk kirmizi et balik yiyen birisiyim. En az 200 gr protein aldigimi dusunuyorum gunluk. Biraz fazla olabilir ama bu sekilde yemeyi seviyorum. Tatliyi da abarttigim oldu.

Hatta turkiyedeki doktorun jinekomasti ameliyati yapalim sana teklfini bile redettim. Zaten bu teklif beni biraz motive etti.

Su anda kendimi gayet saglikli hissediyorum.Hic bir sorunum yok. 10 km hic durmadan kosabiliyorum.(saatte 9,5km ile). 120kg nizami bench cikarabiliyorum. 160kg nizami squat yapabiliyorum. Anlatmak istedigim sadece kendimi iyi hissediyorum. .

Baslarken kg = 119
Su anki kilo = 102
Boy 183
kol soguk 42cm dir.
bacak 66cm
omuz 138
bel 99cm

bu arada yag oranim salondaki makineye gore yuzde 23 su an itibari ile. Baslangicta bilmiyorum ama belim bayagi buyuktu. Simdiki halimle eski kotlara benden iki tane sigar yani o derece.
hepsi soguk olculerdir.Bayagi genis biriyimdir:)

Ben su anda buraya resimlerimi koyuyorum. Cunku biraz daha ciddi sekilde beslenip spora devam edecegimi dusunyorum. Ve gunler ilerledikce aktuell resimlerimide koyacagim mutlaka.

Yağ oranı %20 den sonra Kalp ve Damar hastalıklarına yol açıyor...Bence bir an önce onu gidermek için çalış...

Back
Yukarı