merhaba arkadaşlar bu spora başlayalı 1 yıl oluyor başlarda sadece kilo alma ve normal fit bir vücut isteyerek başlamıştım git gide tutkuya dönüştü ve hayatımda bu sporu engeleyecek bir şey olmadıkça bırakmayı düşünmüyorum çok sabılıryım azimliyim ilk başlarda çok hızlı geliştim oldukça hızlı ama neredeyse 5-6 aydır hiç gelişmiyorum kollarım hariç başlarda böyle duraksamaların olduğunu biliyordum o yüzden gelip geçici bi dönem sandım ama hala aynı sekil devam ediyor cok sabırlıyım ama motivemi bozuyor omuzum 128de kaldı 2-3 ayda 1 cm alsam şüredecegim ama yok gelişim durdu desem bu kadar sürede durcagını sanmıyorum 1 hafta bile ara vermedim 1 yıldır sporla kalkıp sporla yatıyoyorum ama emeğimin karşılığını alamıyorum kafama steroid girmeye başladı mecburen basacam sizlerin yorumları durumuma yardımcı olcagını sanmıyorum ama yinede konuyu açıyorum bu arada 187 boyundayım 60 kiloydum suanda 95 im aldığım kilolar bele kalçaya gidiyor artık 98 cm belim oldu 107 cm kalçam cok kötü görünüyorum maddi durumum çok iyi değil ama elimden en iyi gelen şekilde besleniyorum programda değişiklikler yapıyorum agır çalışıyorum en az 8 saat uyuyorum ama yok yok yok gerçekten kendim çalıştığım halde parasını alamayn bir işçi gibi hissediyorum çatacak kızacak birisini arıyorum ama yok işte bazen genetiğime sövüyorum neyse işte bunları yazmak istedim iyi geceler