Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 ay kadar aralıksız yapıyorum antremanları haftada 4 gün bir yerde bir makale okudum 4-5 ay aralıksız bir antremandan sonra bi 10-15 günlük bir ara hem vücudunuzu şaşırtır hem böbrek ve karacigeri dinlendirir diye okumuştum... bide sizlere sormak istedim şimdiden teşekkürler.
tecrübeme etme fırsatı olmuştu bende en azından kendı adıma bu dogru 1 hafta mecbur ara vermiştim bayramda ve geri döndugumde spora eskısınden daha enerjıktım ve daha dazla kg ler basabılıyordum
cok sık ve sert antraman yapanlar ıcın 1 hafta 10 gun dınlenmek ılac gıbı gelır..zaten onde gelen bodycler 5.6 haftanın sonunda 1 hafta ara verrıler..bu surede hem vucut daha ıyı toparlanır hemde..surantre olma olayı ortadan kalkıp daha ıyı konsantre olunabılır..
normalde 7 ay. ım olması lazımdı fakat 4 ay yaptıktan sonra işlerim nedeniyle 10-12 gün ara vermek zorunda kaldım. şuan 6 ayımdayım ( 6. ayın 5. antremanını bugün yapacağım) bu aydan sonra ara versem mi diye düşünüyorum bir yandan da şu var 4. ay bittikten sonra 10-12 gün mecburi ara vermiştim şuan ara vermemeliyim die de düşünüyorum kafam çorba oldu.
bu konuda fikri olan warsa yardımcı olabilirse sevinirim.