ahmetxx12xx
Üye
Daha önceden evde calısmıstım az çok fark yaratmış olsada daha sonradan hiç çalışamadım ve suanda oldugum kilo beni sinir etmiş durumda
boy:178
kilo:55
tekrardan başlamak istiyorum bu sefer kararlıyım değişim olmalı
bana beslenme ve antreman programı verebilirmisiniz acaba zahmet olmassa 
ve birde kilo almak için
Hardline Pro Gainer bir haftalık kullanım sağlayan paketınden alıp denemek istiyorum + olarak
Hardline Nutrition VMax protein tozu takviyesi de yapmayı düşünüyorum sizce bi sakıncası varmı 2 si birden kullanılabilirmi aynı anda 2 sini karıştırsak mesela ....
şimdiden teşekkürler
suan 178 cm krom bar agırlık olarakda 10 kilo döküm plakam var takviye yapmayı düşünüyorum dambıl olarak da 5*2 plastık kaplama var ona göre antreman programı verırsenız sevınırım ....
boy:178
kilo:55
tekrardan başlamak istiyorum bu sefer kararlıyım değişim olmalı

ve birde kilo almak için
Hardline Pro Gainer bir haftalık kullanım sağlayan paketınden alıp denemek istiyorum + olarak
Hardline Nutrition VMax protein tozu takviyesi de yapmayı düşünüyorum sizce bi sakıncası varmı 2 si birden kullanılabilirmi aynı anda 2 sini karıştırsak mesela ....
şimdiden teşekkürler
suan 178 cm krom bar agırlık olarakda 10 kilo döküm plakam var takviye yapmayı düşünüyorum dambıl olarak da 5*2 plastık kaplama var ona göre antreman programı verırsenız sevınırım ....