Selamlar,
Boyum 185 kilom 77 hedef kilom 90.
Yağ oranım şuan %13.6
Günlük almam gereken kalori değerim: 3850 kalori
Kahvaltı ve öğle yemeğiyle : 1000 kalori alıyorum fakat, öğle arası okul oldugu için genellikle 2 tost veya 2 döner ekmek yiyorum.
Sabahları ise ne varsa, yanında da haşlanmış yumurta sayısı değişiyor. Min:2
Spordan sonra akşam yemeğinde de pilav, tavuk gögsü veya pilav, fırında tavuk veya kırmızı et.
Burda da 1000 kalori alıyorum.(hesaplıyorum)
Sabah+Öğle+Akşam 2000 kalori aldım.
Geceleginde cicibebe den de 1000 kalori alıyorum
3000 kalori yapıyor, bunların yanında Hardline Progainer ve kuruyemiş kullanmayı düşünüyorum.
Bi ay bunları full kontrol ederek yaptığım da ay da 4 kilo aldım hafta da 1 kiloya geliyor.
Bunları yaparak 3 ayda 12 kilo alırsam eğer;
Çok yağlanır mıyım?
Ayda kaç kilo almam gerekli?
4 kilo fazla mı?
Ve bu 3 ayda 12 kilo olmayı 6 ay mı yapsam?
1 ay 4 kilo alıp, 1 ay mevcut kilomu koruyup, diğer ay 4 kilo alıp, gene mevcut kilomu koruyup, böyle devam etmeyi de düşünüyorum.
(Protein tozu, gainer, bcaa kullanıyorum.)
Boyum 185 kilom 77 hedef kilom 90.
Yağ oranım şuan %13.6
Günlük almam gereken kalori değerim: 3850 kalori
Kahvaltı ve öğle yemeğiyle : 1000 kalori alıyorum fakat, öğle arası okul oldugu için genellikle 2 tost veya 2 döner ekmek yiyorum.
Sabahları ise ne varsa, yanında da haşlanmış yumurta sayısı değişiyor. Min:2
Spordan sonra akşam yemeğinde de pilav, tavuk gögsü veya pilav, fırında tavuk veya kırmızı et.
Burda da 1000 kalori alıyorum.(hesaplıyorum)
Sabah+Öğle+Akşam 2000 kalori aldım.
Geceleginde cicibebe den de 1000 kalori alıyorum
3000 kalori yapıyor, bunların yanında Hardline Progainer ve kuruyemiş kullanmayı düşünüyorum.
Bi ay bunları full kontrol ederek yaptığım da ay da 4 kilo aldım hafta da 1 kiloya geliyor.
Bunları yaparak 3 ayda 12 kilo alırsam eğer;
Çok yağlanır mıyım?
Ayda kaç kilo almam gerekli?
4 kilo fazla mı?
Ve bu 3 ayda 12 kilo olmayı 6 ay mı yapsam?
1 ay 4 kilo alıp, 1 ay mevcut kilomu koruyup, diğer ay 4 kilo alıp, gene mevcut kilomu koruyup, böyle devam etmeyi de düşünüyorum.
(Protein tozu, gainer, bcaa kullanıyorum.)