Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb Arkadaşlar Uzun Boy Kamburluğa Doğru Gidiyor Benim Allah'a Şükür büyük bi sorunum yok ama tam olarak dik yürüyemiyorum gibi geliyor arkadaşlar trapez çalış falan dedi sırtta nereyi çalıştırırsam iyi sonuç alırım? tşkler
ne kadar sırt çalısırsan o kadar sırtın şişecegi için dahada kambur gösterir gögüs çalış ve uzun boylulugun kamburluga etkişi yok o oturusundan uyuyusundan kaynaklanır
bende aynı sorunları yaşıyordum 1.92 boyum var ama kamburluk çok fazlaydı. spora v.g başladım hocam göğüs ,omuz ve belin gelişim kamburluğu yok edecek dedi . ve 5-6 aydır v.g yapıyorum büyük ölçüde düzeldi ama tamamen kaybolmasını bekleme .
ona kamburluk demeyelim sonuçta kamburluk daha ilerlemiş hali, bendede duruş bozukluğu vardı hala var ama göğüs çalışarak düzeldi biraz, sadece trapez şu bu işle olacak birşey değil hepsi etkiliyor.