Uzun bir aradan sonra spora başlamak!

Halil06

Üye
Arkadaşlar okul başladığından beri spor üyeliğimi dondurmuştum şimdi ise devam etme kararı aldım.Sizce programım nasıl olmalı ve yarın Gainer siparişi vericeğim kilo problemim var sıkıntı yaratır mı teşekkürler :)

dostum o kadar açıklayıcı bir konu olmuş ki gerçekten
birazcık kendinden bahset nesin ne durumdasın boyun yaşın kilon vücudun ne kadar spor yaptın ne zamandır yapmıyorsun
bana program önerin yanında karbonhidrat aldım
önereyim sana bi program
haftanın 7 günü günde 24 saat spor candır gelişim gösterir :)

dostum o kadar açıklayıcı bir konu olmuş ki gerçekten
birazcık kendinden bahset nesin ne durumdasın boyun yaşın kilon vücudun ne kadar spor yaptın ne zamandır yapmıyorsun
bana program önerin yanında karbonhidrat aldım
önereyim sana bi program
haftanın 7 günü günde 24 saat spor candır gelişim gösterir :)

Şöyle diyim abicim 19 yaş. 177 Boy 57 kilo tamam .

sporu tekrar bırakma gainer al ama tek başına bi işe yaramaz yemeklerini ciddi anlamda arttırman gerekiyor
ne yememelisin : abur cubur şeker ve unlu mamüller(dışarıda boş boş simit tost vs.)
ne yemelisin: bulabildiğin her türlü yemek

şuan için önceliğin yeme alışkanlığını arttırmak olsun gainer ile de desteklersen bir süre sonra sporla birlikte düzenli kilo alman sağlanabilir
sporu bırakır bu şekilde yemek yemeye alışırsan sadece yağlanırsın
ama sporla birlikte çok yemeye çalışırsan hacim kazanır kaslanırsın

umarım başarabilirsin kolay gelsin şimdiden

sporu tekrar bırakma gainer al ama tek başına bi işe yaramaz yemeklerini ciddi anlamda arttırman gerekiyor
ne yememelisin : abur cubur şeker ve unlu mamüller(dışarıda boş boş simit tost vs.)
ne yemelisin: bulabildiğin her türlü yemek

şuan için önceliğin yeme alışkanlığını arttırmak olsun gainer ile de desteklersen bir süre sonra sporla birlikte düzenli kilo alman sağlanabilir
sporu bırakır bu şekilde yemek yemeye alışırsan sadece yağlanırsın
ama sporla birlikte çok yemeye çalışırsan hacim kazanır kaslanırsın

umarım başarabilirsin kolay gelsin şimdiden
Teşekkür ederim hocam bir aralar hardline progainerdanda almıştım 1.5 kiloluk olanlardan 10 günde 2.5 kilo aldım ve yanında cicibebe yulaf ezmesi karışmıda yaptım şimdide öyle yapmayı düşünüyorum :)

Back
Yukarı