Arkadaşım ben o 3 günde herhalde sadece 500 gr gogus eti yemiyorum değil mi? Süt içiyorum, yumurta yiyorum, ton balığı yiyorum arasıra. Bak sen o 600 gr tavuk yiyorsan yine ye ama farklı farklı kaynaklardan al proteini. Bu karbonhidrat içinde geçerli. Çeşit çeşit ye. Karbonhidratı almayıp proteini alsan o proteinleri çöpe atıyorsun resmen. Ilk önce kas yapılır(yağlansan bile), daha sonra yağlar atılır yani. Yoksa çok yavaş gelişirsin diye düşünüyorum ki zaten laflarından gelişemiyormuşsun izlenimini verdin bize.[DOUBLEPOST=1402924483][/DOUBLEPOST]Bir de ben şunu anladım. Bak benim eski mesajlarıma bakarsan iyi bir gelişme gösterdim çok iyi olmasa da. Ve aldığım protein miktarı kilomun 1 katı civarıydı ve bunu bile her gün alamıyordum. Hatta çoğu gün 1 grın altında almışımdır. Tabi hayvansal proteini kastediyorum. Ama ben çok yediğim için birden şiştim. 180 cm 60 kilo iken, 180 cm 80 kilo, %10 yağ oranı ile. Bunu da 4-5 ayda yaptım. Ben bunu çok yememe bağlıyorum. Daha sonra tabiki gelişme yavaşlayacak ama aldığım protein miktarını arttırmama rağmen gelişme yakalayamıyordum. Çünkü artık yemekten bıkmıştım, karbonhidrat vs çok almıyordum artık. Ne zaman hayvan gibi yersem o zaman gelişiyordum. Yani diyeceğim şu ki proteine kafayı takma sadece.