Uzak Durmanız Gereken 5 Supplement [Video Çevirisi]

Sean in supplementler hakkinda video yaptigini bilmiyordum ama ben bu adama guveniyorum. Yaklasimlari objektif geliyor bana.

Egzersizlere bakis acisi da iyi. Akilli bi elemana benziyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arjinin kesinlikle etkisiz değil. Glutamin de...
Supplement alımlarında en önemlisi, dozdur. Ve doza dikkat edilmediği takdirde, paralar çöpe gider.

Mesela ben l-carnitiin kullanıyorum, çünkü asıl amacım kalbi korumak. Ama amacı zayıflamak olan birisi istediğini elde edemeyebilir. Arjinin kullanıyorum çünkü amacım kalp-damar sağlığıma önem vermek. Bir başkası güç için ya da zayıflamak için kullanırsa fiyasko olabilir.

Takviyeleri hangi amaçla kullandığınız ve beklentileriniz, takviyelerin işe yarayıp yaramadığını belirler . Dahası, 2 gr alım hiçbir işe yaramazken;5-6 gram alım harikalar yaratabilir ama 10 gram almak da vücudu iflas ettirebilir.

Amaç iyi belirlenmeli ve dozaj yeterli miktarda alınmalı. Ben alfa lipoik asitle beraber l carnitini; çam ağacı esktresi ile beraber arjinini alıyorum ve birbirlerinin etkilerini de güçlendiriyorlar.(Alfa lipoik asit, kreatinle de iyi gider)

Arjinin olayına katılmıyorum. Yani NOX olarak kullanımı hakkında kesin bir şey diyemeyeceğim ancak arjinin kullanımı off günlerde gh artışı sağlıyor.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18090659/
Burdaki linkte yazıldığı gibi antrenmanla birlikte kullanıldığında Gh ı düşürürken tek başına kullanıldığında Gh artışı söz konusu ki biz bu aminoasiti hastalarımıza veriyoruz Gh salgılanıyor mu diye.

Back
Yukarı