Uyku'da boşalma olursa, spora bir zararı olur mu ya da kilo kaybına lütfen yardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş içimi rahatlattın bak. Eminsin demi. Zar zor çünkü kilo almaya başladım oldu gibi bir şey geri gitmesin kaslar ve kilolar?
Kardeşim dediğin şey mantıklı mı yani dünya kadar insan insan uğraşıyor bu sporla.Kaldı ki o kadar pro var bunların hiçbiri masturbasyon yada cinsel ilişkiye girmiyor mu sanıyordun ?

Hiç bir sıkıntı olmaz. Boşalmayla kaybedilen protein miktarı 3-4 gr. civarındaydı diye hatırlıyorum. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kas gelişiminin etkiliyor desek ne yapacaksın sonuçta uykuda oluyormuş istemeden :) Yoksa demek istediğini dolaylı yoldan mı anlattın? Erekte olmanın veya mastürbasyonun bir zararı yoktur arkadaşlar, spor için en azından

Kas gelişiminin etkiliyor desek ne yapacaksın sonuçta uykuda oluyormuş istemeden :) Yoksa demek istediğini dolaylı yoldan mı anlattın? Erekte olmanın veya mastürbasyonun bir zararı yoktur arkadaşlar, spor için en azından
Hiç bir şey yapmıcam sadece çok kafaya takıyor. Protein kaybı için demiyor. Yerim bir yumurta 3 kere boşlamaya bedel protein alırım sıkıntı yok. Sadece kasları eritiyor diye biliyordum.

10.2. Başlıklara içi boş mesaj (flood) atmayınız. '' +1, smile, teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize bir şey vermek bir yana zaman kaybettirecek, mesaj sayınızı artırmaya çalışıyorsunuz imajı verecek ve en önemlisi mesaj kirliliği yaratacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı