O ağrılar idmanın güzel geçtiğine işaret. Nasıl uzun bir süre spor yapmayan adam halı sahaya gittikten sonraki gün vücudu uğradığı şoktan ötürü hamlıyor, aynı o şekil. Kaslarını şaşırttığın için hafif mafif hamlamaya benzer bir ağrın oluşuyorsa o idman amacına ulaşmıştır. Zaten biliyorsun, bu sporda aşama katetmek vücudunu ne kadar şaşırttığınla alakalı. Fakat dersen eğer bu ağrılar yüzünden tam performans gösteremiyorum, ağırlıklarımda çok fazla düşük oluyor, o zaman bir yerde sıkıntı var demektir. Bir süredir forumda takılıyorum. Hatırladığım kadarıyla sizin beslenme düzeniniz oldukça sıkıydı. O zaman geriye uyku kalıyor. Demek ki bir şekilde yetmiyor vücuduna, ya da sizin vücudunuzun yenilenme süresi daha farklı.
Ben ofis ortamında çalışıyorum, gün içinde vücudum pek yorulmuyorum ancak işim evime oldukça uzak olduğu için erken kalkmak zorunda kalıyorum. Beslenme düzenim de haliyle oldukça dengesiz. Trafik benim antrenman ve beslenmemi doğrudan etkiliyor

Yemek olayı çok etkilemiyor beni fakat uykum az olduğu zaman tekrarları 1den 10a doğru değil, 10dan geriye doğru sayıyorum, bilmem anlatabildim mi