Merhaba Arkadaslar, aylardan beri uyku problemi cekiyorum. Bazi günler 4-5 saat uyku uyabiliyorum. ZMA aldigimdan beri uyku sorunum dahada kötülesdi. Mesela sabah 6:00 ise gitmem lazim aksam 20:00 yattim bugün. Saat 23:30 tekrar uyandim, simdi ise CIN gibiyim uyamiyorum. Son 2-3 günden beri böyle. Kac aydan beri dogru dürüst uyku uyamaz oldum, her sese uyanip uykuya dalamiyorum. Yarin isden sonra uyku icin arastirma yapacam Bitki ilaclar uyku icin vb. Tavsiyeleriniz varmi? Olmadi ZMA gün icinde almayi düsünüyorum
unisom diye çok hafif bir ilaç var eczaneden reçetesiz alabilirsiniz yan etkisi yok temini çok kolay ve ucuz o işe yaramazsa brhmcr nin dediği gibi melatonin ama temini biraz zordur
bilmiyorum belkide cok takindi yapiyorum, uyumasam kas kaypi, gelisme sorunu vb olacak gibi. Ilk önce kafamdan onu cikarcam. Yarin eczanede bakacam ne var ne yok. ZMA markasi Olimp. 2-3 hafta ara verecem veya dedigim gibi gün icinde alacam. Pek rahatlatmati malesef. Kötü Rüya, kabus oluyor malesef
Fazla B6 vitamini bazı bünyelerde uyku kaçırabiliyor, tavsiyem aldığınız zmanın dojazını azaltın derim. 3 kapsül alıyorsanız 2 kapsül almayı deneyin.