Uygun fiyata Kullanışlı ve sağlam bir Ağırlık Sehpası Nereden bulabilirim ?

Merhaba arkadaşlar..

ben bu spora 1 ay önce bilinçsiz ve düzensiz bir şekilde başlamıştım..

Benim aradığım Uygun fiyata Kullanışlı ve sağlam bir Ağırlık Sehpası Nereden bulabilirim ?

Birde konuyla alakalı değil ama çoğu kimse bilir burda.. ben yeni başladığm için bilmiyorum..
sitede verilen programlarda örnek 2x10 3x8 şeklinde yapın fln diyor.. nasıl oluyor yani bu 2x10 derken nasıl olucak yani :(

Son düzenleme:
internetten satış sitelerinde çok var ama kargo büyük sorun

Merhaba arkadaşlar..

ben bu spora 1 ay önce bilinçsiz ve düzensiz bir şekilde başlamıştım..

Benim aradığım Uygun fiyata Kullanışlı ve sağlam bir Ağırlık Sehpası Nereden bulabilirim ?

Birde konuyla alakalı değil ama çoğu kimse bilir burda.. ben yeni başladığm için bilmiyorum..
sitede verilen programlarda örnek 2x10 3x8 şeklinde yapın fln diyor.. nasıl oluyor yani bu 2x10 derken nasıl olucak yani :(

2x10= 2 şer kez 10 tekrar yapacaksın..yani..

1. sefer 10'a kadar sayacaksın sonra bırakacaksın 10-15 sny dinlenip tekrar 10 defa sayacaksın ...

bu şeklde eder san 2x10=20...bunu 3x10 v.s değiştirebilirsin...

internetten satış sitelerinde çok var ama kargo büyük sorun
evet dediğin gibi çok var ama bana fiyat ve kullanış açısından en uygunu lazım.. ilk defa alıcağım bişey bilgim olmadan almam yanlış olur..
Neden ki çokmu ücret alıyorlar..

2x10= 2 şer kez 10 tekrar yapacaksın..yani..

1. sefer 10'a kadar sayacaksın sonra bırakacaksın 10-15 sny dinlenip tekrar 10 defa sayacaksın ...

bu şeklde eder san 2x10=20...bunu 3x10 v.s değiştirebilirsin...

Bunu anladım teşekkürler..

evdeki çalışma istasyonunu ordan aldım, hemen yolladılar, kapıma kadar getirdiler.
yani ben çok memnun kaldım.
bu biraz şans işi. "hızlı gönderi" diyorsa hızlı geliyor gerçekten.

Back
Yukarı