sehzadecelik
Üye
arkadaslar dün akşam kurstan çıkıp eve gittim.eve gittim tv yi açtım o saatte tv de pek birşey olmuyor kanalları gezerken star tv de magazin programında cami sevişme sahnesi diye bir yazı takıldı gözüme önce allah allah hangi ülke diye düşünürken "SULTAN AHMET CAMİİ" dedi bir anda bütün gücüm çekildi nasıl olur arkadaslar böyle bir şey allah askına birisi bana mantıklı bir açıklama yapsın içine giren turistlerin bile saygıdan başlarını örtükleri bir yerde nasıl bir sevişme sahnesi çekilir bunun bir izahı olabilirmi yetkiler nasıl izin verir böyle bir şeye.UTANIYORUM ARKADASLAR GERÇEKTEN UTANIYORUM NASI YAPILIR NASIL SESİMİZİ DUYURA BİLİRİZ ALLAH AŞKINA BİRİSİ BİR ŞEY SÖYLESİN......
ACABA 1.SULTAN AHMET BÖYLE BİR ŞEY OLACAĞINI BİLSE O CAMİİ YAPTIRIRMIYDI VEYA FATİH SULTAN MEHMET İSTANBULDA BÖYLE BİR ŞEY OLACAĞINI BİLSE İSTANBULU FETİH EDERMİYDİ.
ARKADASLAR DİYCEM O Kİ BİR ŞEKİLDE SESİMİZİ DUYURALIM YA DA HERZAMANKİ GİBİ BİREYSEL OLARAK UTANALIM SADECE
ACABA 1.SULTAN AHMET BÖYLE BİR ŞEY OLACAĞINI BİLSE O CAMİİ YAPTIRIRMIYDI VEYA FATİH SULTAN MEHMET İSTANBULDA BÖYLE BİR ŞEY OLACAĞINI BİLSE İSTANBULU FETİH EDERMİYDİ.
ARKADASLAR DİYCEM O Kİ BİR ŞEKİLDE SESİMİZİ DUYURALIM YA DA HERZAMANKİ GİBİ BİREYSEL OLARAK UTANALIM SADECE