Süpersin sen, sanırım ben de seni azcık kıyısından kösesinden anlıyorum. Ben de herzaman uçlarda yasamayı sewen biri olarak hayat tarzını ve nekadar cabuk sonuc almak istedigini anlıyorum.. Hayatın tüm acı yüzünü görmüş birisin, sana hayat ile ilgili manevi tawsiyelerde bulunmanın bi anlamı yok... Gelelim fasulyenin faydalarına... programını dikkatlice inceledim... Asagıda yazacagım maddelere dikkat etmeni istiorum
1- 09:00 dan sonra 17:00 e kadar saglam bir protein kaynagı almıyorsun.. cu 8 saat eder ve cok cok uzun bi süre, vucudu 3 saatten fazla proteinsiz bırakmaman gerekiyor.
2- Amino Acidleri tek tek almayı bırak.. antremandan once ve sonra toplu alımlar yap, once 4 sonra 4 toplam 8 tane gibi
3- protein tozu icerken 1 olcek koyma yagsız sütün icine, minimum 1.5 ölcek koy..
4 - Sebze meyve, carb, vitamin alımın son derece iyi , o konularda hic azaltmaya gitme faydalarını goreceksin...
5 - Anladıgım kadarıyla supplement alma konusunda maddi bi sıkıntın yok, o zaman sana ACIL ama ACIL Creatine ve Glutamine ( her ikisinide toz olarak) almanı öneriyorum. Creatine senin gücünü arttıraak, 12 kg ile deil 14-16 kg dumblellarla calısır hale geleceksin ve ayna da kendini daha heybetli goreceksin, bu seni daha da fazla motive edecek.. Kullanımları hakkında bilgi istersen weririm ama once sen bi creatine monohydrate (micronized) ve glutamine toz al... Marka onemli deil...
6 - Sanırım Laboratuar la aran cok iyidir, bi gün gidip Total testesteronu nu ölctürüp sonucu bize bildir...
7 - bi daha motor almaa..

Ne kadar bunu desem de aklına koyduysan yapacaksın gercii...
Bir tane abimiz vardı... Motor u agalatıyordu resmen, bigün Silivri de COK COK büyük bi kaza gecirdi.. 3 ay komada kaldı, hastanede onu ziyarete gittk.. konusamıodu, kagıda " 2 tekerlek seytan icadıdır " yazdı.. Neyse olayın üzerinden 2-3 sene gecti, Attrium'un önündeyiz sert bi motor sesi ve o abimizi gördük.. kıpkırmızı bi RR 1100 ... adamın vücudunda platin olmayan bi yer yoktu.. ataköydeki 2 tane dairesini satıp estetige ayırmış bütün parasını.. ve yine motorun üstünde...
Umarım hersey istedigin gibi olur tahribat..