-Cumartesi günü antreman yapmadan önce 4 ölçek içtim, elbette bu ürünü kullanmayı düşünen kimse böyle birşey yapmasın-denemesin sakın, ben sadece 2 ölçekte hissetmediğim etkileri az da olsa hissedebilir miyim diye alınmayacak bir risk aldım, fakat sonuç fiyasko ! antremanda resmen uykum geldi hatta sabah 3'e kadar sıcaktan uyuyamayan ben gece 11 de vurdum kafayı mışıl mışıl uyudum, bundan sonra erken saatte uykumu getirsin diye kullanırım artık..
Revolt , benim ürün tropic fruit punch, tadı limonlu gibi nası bişey anlamadım ve bahsettiğin şekilde sanki nemden olmuş gibi sarı sarı topaklanmalar var kutunun içinde, ne demek istediğini anladım , aynıları benim aldığım kutuda da var.. o kadar para vermemiş olsaydım çöpe atardım, şu an içinde ne olduğunu bile bilmediğim birşey içiyorum adeta.. neyse ki nutrex hemo rage stoklamıştım bunu atıp ona devam ederim artık en azından etkisini görüyorum olumlu yönde ..
ürünün ilkönce karpuzlusunu sipariş ettim fakat geldiğinde nemden avuçiçim kadar büyüklükte bi topaklanma vardı.ürünün beyaz olması gerekirken bütün tozlar sapsarıydı bildiğiniz yulaf ezmesi rengindeydi ve dediğim gibi en az 100grlık bi topak bir kütle olmuştu avuçiçimin büyüklüğü kadardı taş gibi olmuştu satıcıyı aradim yeni ürün istedim ve limonlusunu gönderdi en azından t
oz halindeydi fakat etki sıfır.
aynı topaklanma olayı bendede vardı ama asırı deıl cok cok ufak halde ayrıca max olarak 3 kasık ıctım delı bı patlama yapıodu demekkı bunyeden bunyeye farklılık gosterebılıo son olarak kullanıp etkısını goremeyen arkadaslar hemen oncesınde nıtrık oksıt urunu kullanıp jack e öylemi basladınız
hemen öncesinde derken?yani jack3dden önce noxplode ondan öncede assault kullandım ama sen antrenman sırasından mı bahsediyorsun?eğer öyleyse jack3dden önce antrenman gününde hiçbir n.o almıyorum.