• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

uqrylmz 4 Yıllık Geçmişim ve Bugün.

Bence Lazarın da Jefften farkı yok. :) O surata, o vücuda gitmiş kaşları almış saçma sapan bakışlar, duruşlar.. İkisi de meslekte başarılı olabilir ama saçma ve itici duruyorlar.

Vücut yapın endomorf sanırım. Omuzlar geniş ve alt yapı sağlam. Hangi anlamda söylediğini bilmiyorum ama fazla kaslanmak istemiyorum demen kötü olmuş. Yerinde olsam doğal yollar ile gidebileceğim yere kadar giderdim.

Sanırım orada haklısın yanlış bir cümle kullandım, özür diliyorum. Demek istediğim de o değildi zaten fazla kaslaşmak istemiyorum derken abartılı, çok iri bir vücut istemiyorum bu yüzden öyle bir cümle kullanmıştım.

Haziran ve Temmuz boyunca 2 ay V.G yapmaya başlamıştım. Daha sonra 4 Ay kadar (Ağustos-Eylül-Ekim-Kasım 15'e kadar) ara vermiştim şimdi ise Kasım 15'den beri tekrar başladım. 1 buçuk aya doğru giderken son halim bu şekilde;
1.jpg 2.jpg
Yaş;19
Boy: 183cm
Kilo:87
Yağ Oranı: %15
Sağ Kol:38,5 - Sol Kol: 37,5 (1,5 Ay önce tekrar başlamadan Sağ kol:37 - Sol Kol: 36)

Son fotoğraf güncel mi ? 38 cm kol bana çok uzak geldi ? Belki fotoğraftandır bir kaç poz daha paylaşsaydınız keşke

Anladım adelelerinden dolayı öyle gözüküyor sanırım . Aynı durum bende de var da boyum senden uzun olmasına rağmen yine dd bu kadar uzun değiller:)

Back
Yukarı