Universal Nutrition Ultra Whey Pro.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 150 54,3%
  • Orta karar

Votes: 110 39,9%
  • Basarisiz

Votes: 16 5,8%

• Total voters
    276
ben hep universal ultra whey takılıyorum favori markam diyebilirim 8 - 10 tane supplement almışlığım var hepsi universal bundan iyisi opitmum derim

evet 20 yumurta 3 ile 6 tanesi sarısıyla ,geriside beyaz olarak ögünlerin sonlarında gece yatmama 2 saat kala ,sabah uyandığımda ve açlık hissettiğim anlarda bazı günler gitmiyo 10 15 tane bazı günler 20 tane. tabi bendeki fark köy yumurtası getirtmem iğrenç kokulu çiftlik yumurtaları gibi değil yedikçe yiyesi geliyo insanın sarılarınıda mahalledeki kedilere veriyorum kediler yakında kalp krizi geçirir:D

Daa önce nitro-tech kullandım ve çok memnun kaldım,yagsız kas kazanımı konusunda oldukca iyi bir üründü. Simdi ise bu ürüne basladım bakalım neler olacak...

ben bu ürünü kulandım kullanmaya başladığımda pazum 37 idi 2,5 3 ayda 40 buldu kilom 66 dan 73 çıktı ama üniversal amino 2700 ile kulandım bence optimumdan daha iyi,

İyigünler hocalarım ben bu ürünle birlikte universal amino 2700 aldım ve createin kullanıyorum düzenli besleniyorum sabahları yumurta tavuk göğüsü falan şimdi bundan günde 2 ölçek almam yeterlimi sizde 5 aydır bu sporla uğraşıyorum 10 tane amino +2 kaşık protein tozu ve createin sizce uygunmu 75 kiloyum 1.83 boy

Bende dün kullanmaya başladım. Optimum'dan sonra denemek için aldım. İrmik gibi ve çok ince. Su da çok hızı dağılıyor. Fakat aminoasit içeriğinin hiçbir yerde yazmaması biraz kafamı karıştırdı. Bence çok önemli bir detay.

Firmadan cevap geldi;

Typical Amino Acid Profile Grams Of Amino Acids Per 100g

spacer.gif
L-Alanine 4.6g
spacer.gif
L-Arginine 2.1g
spacer.gif
Aspartic Acid 9.8g
spacer.gif
Cystine 2.3g
spacer.gif
Glutamic Acid 11.2g
spacer.gif
Glutamine 4.3g
spacer.gif
Glycine 1.7g
spacer.gif
Histidine 1.8g
spacer.gif
Isoleucine 10g
spacer.gif
Lysine 8.3g
spacer.gif
Methionine 1.9g
spacer.gif
Phenylalanine 3.1g
spacer.gif
Proline 5.1g
spacer.gif
Serine 4.3g
spacer.gif
Threonine 5.9g
spacer.gif
Tryptophan 1.5g
spacer.gif
Tyrosine 2.7g
spacer.gif
Valine 5.4g

Ben bu ürünün 2300 gramlığını aldım.Ama malesef 23 porsiyon kullandıktan sonra birisi kaldığım yurt odamdan nasıl becerdiyse çaldı.Sağlık olsun.Kullandığım süre boyunca ,ki 10 gün,çok fazla bir yorum yapamam ama daha istekli ve kolay antreman çıkarıyordum.Kısa sürede farkettiğim etkisi bu oldu diyebilirim.Kullanım konusunda ise benim aldığım çikolatalıydı ,süt ile tadı gerçekten süperdi,sabah öğle akşam neskuik gibi içesi geliyordu insanın,suyla ise gerçekten berbattı.Fiyat / Performans olarak cidden iyiydi çünkü hem besin değerleri hemde 150 liraya 2300 gram olup Universal markasını taşıyordu.

İçeriğin bakılırsa arginine oranı yüksek büyüme hormonunu iyi tetikler. Bende şu aralar kararsızım 4. optimumum bitmek üzere ya optimuma devam edicem yada universala geçicem kararsızım :(

2.3 kg lık paketini bitirdim yanında universal 2700 aminoda kullandım ve createinde bence başarılı bi ürün aslında çk başarılı diyemiyorum çünkü diğer protein tozlarından kullanmadığım için pk bi şey demem uygun olmz :D ama bende baya etkisini gösterdi kullanıcak arkadaşlara tavsiye ederim :)

Unıversal Ultra Whey ürünü geçenlerde indirimli bir siteden öylesine aldım. Asıl muscletech ve weider ı dönüşümlü olarak kullanıyorum. bunu da antreamana gitmediğim günler öğün araları alıyorum. sitedeki yorumları okuyunca neredeyse weider'ı bırakcaktım. arkadaşlar yapmayın öyle 130 tl den fazla para verileerek alınacak bir ürün değil.

Hocamın önerisi üzerüne paraya kıyp Universal whey pro aldım.Öncelikle orjinalliğinden şüphelenen arkadaşlar ben gittim distribütörden aldım netten falan değil..Kapağın dışını çevreleyen bir jelatin oluyo öncelikle onu açıyorsunuz daha sonra içinde elle açmanın çok zor olduğu sert bir kaplama geliyor onuda bıçak/çatal yardımıyla açıyorsunuz.

Ben vanilyalı aldım tadı gayet güzel içtikçe içesi geliyor insanın.
Hocamın söylediğini aynen aktarayım whey proteinde weider ve universal en iyileri dedi hardline bipro vs iyi değil dedi..kendi kullanmış yarısında attım kutuyu dedi:)

Ben bu ürünü alalı yaklaşık 2 hafta oluyor. Kullandığım ilk protein tozu. Dymatize super amino 4800 ile beraber kullanıyorum. Performans hakkında birşey söylemem saçma olur bu kadar kısa sürede, fakat son 2 haftada kendimde gördüğüm değişiklik, damarlarımın daha çok belirginleşmiş olması. ( Protein tozuyla ilgisi var mı bilmiyorum açıkçası . )
Ben antreman sonlarında üzüm veya vişne suyu ile karıştırarak kullanıyorum ve tadı gerçekten süper oluyor. ( cikolata aromalı whey ) Su ile de karıştırmayı denedim fakat mide bulantısı yaptı, tadını beğenmedim.. Normal su şişesinde 3-4 kere çalkalandığında çok rahat karışıyor. Tadı kötü olduğu için supplement kullanamayan arkadaşlar varsa bu ürünü tavsiye ederim.

peki türkiyede neden 5lbs de amerikada 6.6 lbs lik kutularda? bunu bilen varmı?

kullanıyorum ve gayet etkili bi ürün fiyatıda kalitesine göre gayet cazip tavsiye ederim

çikolata,çilek,vanilya.3 ünüde kullandım çikolata ve çilek gayet güzel fakat vanilya yı tavsiye etmiyorum hem tat olarak diğerleri kadar güzel değil hemde aşırı köpürüyor bu da içimi zorlaştırıyor ve mideyi şişiriyor.bi de un gibi aynı ya :)

Back
Yukarı