Universal Nutrition Shock Therapy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kauss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ürün Başarılı Mı ?

• Başarılı

Votes: 16 69,6%
  • Orta Karar

Votes: 4 17,4%
  • Başarısız

Votes: 3 13,0%

• Total voters
    23
İçerik olarak bakıldığında çok güzel gözüken ancak etki konusunda bence sınıfta kalan bir ürün.
Artıları : bcaa içeriği, nox kompleksi kağıt üstünde güzel gezikiyor, tadı ve karışmasıda keza güzel
Eksileri : tek ölçek kullanımda istediğim etkiyi alamadım, ancak 2 ölçek kullanım sonucu pump etkisini hissettim, genede vücut daha önce nox ürünlerine alışık olduğu içinde etkisini az hissetmiş olabilirim. mide bulantısı yapmaya başladı, hatta o kadar ki neredeyse göğüs gününü yarım bırakacaktım, inanılmaz rahatsızlık verdi.

Universal Nutrition'ın yeni Pre-Workout (Spor öncesi) ürünü "Shock Therapy" stoklarımıza girmiştir.

İçerisinde BCAA, Kreatin, Pump, Enerji verici, Antioksidan ve Performans/Dayanıklılık arttıran bütün özellikleri bulunduran bu ürünle artık kendinizi antrenmanlarda çok daha farklı hissedeceksiniz!

BB.com da şuan 82 kişiden 8.5 rating almış. 3 farklı aroması var fakat Türkiye de limonata aroması mevcut. Ve yurtdışında yine 200 gramlıkla 840 gramlık seçenekler mevcut. Ülkemizde sadece 840 gramlığı mevcut.​
guzel bır yontem ve ılac tedavısı de mumkun

Back
Yukarı