Universal Nutrition Gain Fast 3100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 150 51,4%
  • Orta Karar

Votes: 113 38,7%
  • Başarısız

Votes: 29 9,9%

• Total voters
    292
arkadaslar bu ürünü kullanipta somut bi etki alan oldumu gelisme kaydetebildinizmi hiç, burda baslik açilmis ancak kimse ürünün etkileri hakkinda kullanmak isteyenleri bilgilendiricek seyler sölemiyo lutfen kullananlar bizi bilgilendirirse sevinirim ne kadarlik bi kullanimda nasil bir etki sagladi..

Arkadaşlar bu gain fast i kullanıpta kilo alan var mı?
ben 4,5 kg lık aldım ne kadar gider (1ay gidermi) ve ne kadar kilo aldırır? siz günde kaç ölçek kullandınız??

bu konularda aydınlatırsanız çok iyi olur.şimdiden teşekkürler

arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben bu ürünün 2 kg'luğunu daha yeni aldım fakat mesela her şerviste 5 ölçek süte veya suya karıştırınız diyoda 5 ölçek çok değil mi?

bi sorum daha var ne zaman almam daha iyi olur? yani antreman sonrası mutlaka almam lazım sanırım? bide sabah kahvaltıdan sonramı almak gerek?

ŞİMDİDEN CEVAPLAYAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Benimde sorunum bu 5 ölcek cok oluyor ve katı oluyor icilmiyor bile

5 ölçek oldukça fazla.kullanımını zorlaştırıyor.ölçeği biraz ufaltın.ayrıca süt miktarınıda arttırın.yalnız 1 porsiyonda alacaklarınızı iyi hesaplayın.tek seferde 50 gram proteın hamallığına gerek yok.

ben aslında kronik zayıflardandım.yıllardır 55-56 kiloydum.
bu gain fast i bir deneyeyim dedim ve bayağı faydasını gördüm.
öyle verilen diyetlerdeki gibi deli gibi yemememe rağmen 1 hafta da 3 kilo aldım.ekstradan yediğim günde 4 yumurta 1 litre süt bir öğün et sabah büyük bir dilim peynir ve ufak tefek ekstralar.
ilk hafta 57 den 60 a çıktım.ikinci hafta yine bunları yaptım ama bu sefer normal öğünleri doğru düzgün yiyemedim zamansızlıktan.
o zamanda 1 kilo aldım.3 üncü hafta ilk hafta gibi yapıp 3.gün tekrar ölçüldüm.60.8 den 62.4 olmuşum.şimdi 4 haftadayım bakalım ne olacak.

kullandığım ölçü; antrenman öncesi 3 -antrenman sonrası 2 ölçek.internetten 150 ytl ye 4.5 kiloluğunu almıştım.

Mrba Boy:1.85 kilo 64 Gaın Fast al dedı hoca ama alsam 1 2 ay kullansam etkısı olurmu kıloda bi degişiliklik olurmu?Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar...

Mrba Boy:1.85 kilo 64 Gaın Fast al dedı hoca ama alsam 1 2 ay kullansam etkısı olurmu kıloda bi degişiliklik olurmu?Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar...

yanında spora devam eder , doğru ve vaktinde yemeye özen gösterirseniz yardımcı olacaktır..

Arkadaşlar teşekkürler bilgilendirdiğiniz için c3po arkadaşım gibi bende böyle bir sorunla karşı karşıyaydım ilk hardline progainer i kullandım yaklaşık 10 kilo aldım diyebilirim ancak boyum ve kilomun orantısı hala düşük gibi o nedenle bu ürünün bana faydası dokunur diye umuyorum teşekkürler

Arkadaşlar teşekkürler bilgilendirdiğiniz için c3po arkadaşım gibi bende böyle bir sorunla karşı karşıyaydım ilk hardline progainer i kullandım yaklaşık 10 kilo aldım diyebilirim ancak boyum ve kilomun orantısı hala düşük gibi o nedenle bu ürünün bana faydası dokunur diye umuyorum teşekkürler
kingtiger, kaç kutu progainer ile ve ne kadar zamanda 10 kg aldın? ayrıca protein vs kullandın mı?

1 Ay içerisinde 10 kilo aldım net sonraki geçen haftalarda 5 kilo daha aldım doğal olarak yavaşladı bunun haricinde amino 2000 adlı ürünü kullandım.Saygılarımla

yok sadece vücut geliştiriciler için.Normal kilo sorunu olan kişilerde çok tehlikeli, hatta ölümcül sağlık problemlerine neden olabilir.

yok sadece vücut geliştiriciler için.Normal kilo sorunu olan kişilerde çok tehlikeli, hatta ölümcül sağlık problemlerine neden olabilir.

dediğin kadar ölümcül olacağına dair bir kaynak görmesemde spor yapmayan birinin doğal besinler dışında protein alması hem vücut içinde israftır hemde yanlış kullanımlar sonucunda sağlık problemlerine yol açabilir..

birincisi progaıner veya konu başlığındaki gaın fast evde spor yapanlar veya ufak egzersizler yapanlar içinde yapmayanlar içide uygundur.kilo alımı vucudun egzersız yapmış veya yapmamış olmasına göre dağılım gosterecektır.ölümcül yan etki olayına açıklama yazmıyor sadece espri olarak yorumlayıp gülüyorum.kilo aldırıcı sınıfına giren bu ürünler komplex ürünler olduğundan proteın tozu gibi zayiat olacağını sanmam.

Evde dumblee egzersizleri yapan biriyim ama ciddi olarak vücut geliştirme ile ilgilenmeyi düşünmüyorum. 180 boyunda 60 kilo olduğum için kilo aldırıcı olarak bu ürün dikkatimi çekti önce bulk 400 gr ürününe bakmıştım ama forumda yazılanlardan sonra vazgeçtim, cevaplarınız için teşekkürler. :)
ilk ölümcül lafını duyunca baya da korkmuştum :)

birincisi progaıner veya konu başlığındaki gaın fast evde spor yapanlar veya ufak egzersizler yapanlar içinde yapmayanlar içide uygundur.kilo alımı vucudun egzersız yapmış veya yapmamış olmasına göre dağılım gosterecektır.ölümcül yan etki olayına açıklama yazmıyor sadece espri olarak yorumlayıp gülüyorum.kilo aldırıcı sınıfına giren bu ürünler komplex ürünler olduğundan proteın tozu gibi zayiat olacağını sanmam.

BEN ESPRİSİNE YAZMIŞTIM MİLLET CİDDİYE ALMIŞ.:lol:
ÖNCEKİ POSTLARDA, AYNI SORUNU YAŞAYANLAR, KULLANDIKLARINI VE İŞE YARADIĞINI SÖYLÜYOR YA ZATEN.
(ölümcül yazdım ki şaka olduğu anlaşılsın diye,keşke ünlemde koysaymışım)

şaka olmasına sevindim evet keşke ünlem falan koysaymışın c3po :)

bana günde 5 ölçü fazla gibi geldi günlük 3 ölçü kullansak etkisinde önemli bir kayıp olur mu ?

Back
Yukarı