umur35
Yeni Üye
Algıladığım 2 adet tabletteki amino proifili 100 gram biftekteki amino profiline eşit.
Porsiyon olarak değerleri belli etmemişler. Misal 2 veya 3 tabletteki amino değerleri şu kadar deselermiş daha iyi olcakmış. 100gr kırmızı etin değerin vermişler. Eğerki 100gr et ile eşdeğerde bir amino asit ie hiç bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Porsiyonunda 100gr etteki kadar amino asit varsa da mükemmel ötesi bişey.
selamlar,
ben foruma yeni üye oldum. beef aminoyu kullanmaya başladım fakat 1 servisindeki amino asit değerlerini hala çözemedim. 1 servise denk gelen 2 tabletin ammino asit profili kutuda yazan 100 gr kırmızı etin amino asit profiline mi denktir? bu konuda kesin bilgisi olan var mı?
teşekkürler
2 tablet toplam olarak 3 gr proteın ıhtıva etmekte.
Forum sponsorunda yok fakat netten arastırdım.
Ayrıca sunu buldum,
Herkes bilir en iyi proteinler ve amino asitler sığır eti kaynaklıdır.
% 100 Beef Aminos™ yüksek kalitede sığır eti protein izolatından, sığır eti albumin konsantresinden ve Arjantin sığır eti ciğerinden elde edilmiş sığır eti amino asitlerinin yüksek etkili karışımıdır. % 100 Beef Aminos™ diğer tüm gerekli ve temel besinlerle birlikte geniş spektrumlu yüksek derecede konsantre edilmiş amino grup asitleri içerir.
Son düzenleme: