noxplode vapor derken sıra buna mı geldi efee![]()
hardline AAKG+creapure kreatin+ultimate bcaa 12000+universal beta alanin+hardline carbopure![]()
mideye baskı gibi bir durum söz konusu değil.emin ol bu hem daha sağlıklı hemde daha çok faydasını görürsün.bu kadar çok ürün diyorsunda nox içerikli herhangi bir ürünün içerik kısmına bakarsan bi kendinin olmadığını görürsün![]()
ben kullanmıyorum,sultanmehmed kullanıyortek ölçekte bunlar yok.toplama supplementler her zaman daha verimlidir ve çok daha uzun gider.toplama pc ile hazır pc almak gibi bu.dozu kendime göre istediğim gibi ayarlayabilirim ve bir nox kutusundan en az 3 kat daha uzun süre giderler.üstelik hiçbir uyarıcı yok,kafein gibi.sonuç olarak daha fazla verim,daha az yorgunluk ve daha önemlisi uykusuz gecelere son
![]()
ben kullanmıyorum,sultanmehmed kullanıyortek ölçekte bunlar yok.toplama supplementler her zaman daha verimlidir ve çok daha uzun gider.toplama pc ile hazır pc almak gibi bu.dozu kendime göre istediğim gibi ayarlayabilirim ve bir nox kutusundan en az 3 kat daha uzun süre giderler.üstelik hiçbir uyarıcı yok,kafein gibi.sonuç olarak daha fazla verim,daha az yorgunluk ve daha önemlisi uykusuz gecelere son
![]()
GASPARI MyoFusion HYDRO
UNIVERSAL Carnitech
MUSCLETECH Nitro Amino FX Pro
kullanıyorum ... aminoyu ant. dan yarım saat önce alıyorum
carnitinide 15 dakika önce
şimdi merak ettiğim şu antıramandan yarım saat önce birde bunların yanına race i ekleyince mideye yada vucuda bir sıkıntı çıkartırmı ?
yani bunlardan birini iptal edip race i mi ekleyim
yoksa 3 lü devam mı ???
çünkü bu ürünü almak istiyorum![]()
Ürünün içeriğine bakınca Warning kısmında eğer anti-depresan kullanıyorsanız,doktorla görüşün yazıyor. Ben Lustral 100mg kullanıyorum o halde bu ürünü kullanmam sakıncalı olur değil mi ?
![]()
Teşekkürler Kauss fakat sormak istediğim diğer soru Lustral kullanırken Bsn No-Xplode ya da Animal Pump,Pak uygun olur mu ?