Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
animal cuts içeriği itibariyle ileri sevye bir ürün... su atma özelliği sayesinde vücuttaki magnezyum ve sodyum depolarını bir anda sıfırlıyor. vitamin takviyesi önemli... bir bayana en uygun yağ yakıcı bana göre l karnitinlerdir. eğer termojenik kullanacaksanız hardline burner ya da grenade thermo dedenator gibi daha hafif ürünleri kullanabilirsiniz. elindeki aminal kutusunu illaki bitireceksen gün aşırı kullanmanı tavsiye ederim.
Hocam yanlış anlaşılsın istemem ama supplementler , bayan / bay olarak kullanıma ayrılmaz.Bayan biride termojenik kullanabilir , L-karnitin+CLA da kullanabilir.Termojenik ürünler diyetle daha hızlı sonuca gider , amacınız hedefinize kısa sürede daha hızlı yaklaşmaksa doğru tercih yapmış...

Hocam yanlış anlaşılsın istemem ama supplementler , bayan / bay olarak kullanıma ayrılmaz.Bayan biride termojenik kullanabilir , L-karnitin+CLA da kullanabilir.Termojenik ürünler diyetle daha hızlı sonuca gider , amacınız hedefinize kısa sürede daha hızlı yaklaşmaksa doğru tercih yapmış...
ben bay bayan diye ayırmadım... uygun olur dedim... ama burdaki saçma tartışmalardan dolayı tecrübeli olduğumdan dolayı herhangi fikir tartışmasına girmek istemiyorum...

Elimde bu suplementler var ne gibi bi şekilde combine etmeliyim. yardım edersenız sevınırım abiler. teşekkürler.
Nutrabolics Carnibolic Carnitine Complex
Dymatize CLA 90 Sıvı Kapsül (90 kapsül)
Universal Serilerinden : Animal Cuts - Animal Nitro

Animal Cut sı Sabah Kahvaltısından önce aç karnına tavsiye ederim. CLA yı ise yemeklerle birlikte alabilirsin. L karnitini ise kardiyo yapacağın günlerde kullanman daha faydalı olur.

Arkadaşlar , nette bir arkadaş animal cuts almış , antremanları bırakınca satmaya karar vermiş.Almayı düşünüyorumda gittigidiyordan almış oda ürün orjinal mi nasıl anlayabilirim , adam kargoya vericek tabi ben orjinal olduğunu anlamam için bir yol bulabilirsem , böyle ürünlerde seri no birşey varmi animal cuts sitesi varsa girip bakabilceğimiz veya ürünün fotoğraflarını atsa buraya atsam kapsül vs renklerinden anlıyabilir miyiz ? orjinal olup olmadığını?

paket paket ayrılık içinde 9 kapsül var toplamda 42 kapsul var ama bence orjinal satan bir yerden al
35 paket kalmış , çocuk biraz kullanmış , sonra sporu bırakmış.Paketleri biliyorum benim şuan bir arkadaşım sipariş vermişti kullanıyor , çocuk 35 paket kaldığı için fiyat yazmıştı facede bi yere bende yazdım elemana fiyatı %50 inmiş olarak alıcam ondan düşünüyorum dostum :D orjinalse eğer bayağı ucuza gelmiş olcak 185tllik ürün tabi 7 paketi yok o ayrı mesele[DOUBLEPOST=1429216145][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar alıcağım kişi fotoğrafları almış , ürün orjinal mi burda görünen paketlerdeki kapsüllerin renginden anlıyabilir miyiz? sarı beyaz renkleri ?
11149769_10203471330175232_6213658973751930553_o.jpg

11150681_10203471330495240_1684655052179428791_n.jpg

Son düzenleme:
Ürün içeriği etkili fiyatı genel ürünlere gore yüksektir ancak kalitesine ancak uygun diyetle ulaşabilirsiniz her üründe olduğu gibi.[DOUBLEPOST=1433197929][/DOUBLEPOST]Ürün içeriği etkili fiyatı genel ürünlere gore yüksektir ancak kalitesine ancak uygun diyetle ulaşabilirsiniz her üründe olduğu gibi.

Aynen carb azaltip, 0 seker alinca ancak ise yariyor zaten busekilde kilo verilir gerek yok animal 'a ama istah kesiyo buyonden iyi

Supplement kullanımında bay - bayan diye bir ayrım olmaz. [ Testosteron tetikleyici vs. gibi ürünler hâriç elbette ] Zîrâ ben de bir bayanım ve bu ürünü kullandım. Ama bana aksine, termojenik etkisi çok çok zayıf geldi. Tek artı yan olarak sayabileceğim su atımı ve kas hatlarında belirginlik olmuştu. Bu özelliğinden dolayı mıdır bilmem, kas krampları ve antrenmanlarda performans düşüklüğü yaşamıştım.

Gerçi ben, Hydroxycut Hardcore Elite'in USA versiyonunu bile kullandım, onda bile çoğu insanın yaşadığı yan etkilerin hiçbirini yaşamadım. Bünye meselesi. :)

tok tutucu özelliği var canınız tatlı veya başka abur cubur şeyler istemiyor su atımı güzel diyet sağlamsa üründe sağlam destek olur

supplementler comdan almayı düşünüyorum ordaki animal cuts ve muscle elite bildiğiniz üzere asıl halleri deil zayıflatılmış formül 2 side hangisi daha etkili olur cuts mı elitemi

Back
Yukarı