Diyetin sıkı olsun ama sakın ac kalma protein agarlikli beslen + faydali yaglara ihtiyacin vr omega 3-6-9 gbi zeytinyag gibi yag yakimin bunlarla hizlanir c vitamini gunluk ihtiyacin kadar alman gerek antremandan sona mutlaka protein al öğünlerini az ve sık ye yemeklerinin yanina yogurt icine salatalik iyi olur tavsiyem bunlar omegalar önemli ama es geçme kondisyonun artar yakinda animal cuts kullandigimda hic yorulmuyorum .beslenmenden dolayi sorun yasiyorsun. Unutma ac kalarak kasda kaybedersin . Dogru Diyet ve cardio ile yag yakamaman zaten imkansiz ama zaman sabir gerek .31.03.2014 tarihinde animal cuts a başladım başlamadan önce 96,9 kg geliyordum boyum 1,84, ürünü sıkı bir diyet ile kullanıyorum haftada 4 gün kardiyo destekli bb yapıyorum 04.04.2014 itibari ile 93,3 kgye düştüm yalnız diyet cok sıkı oldugu için güç kaybı yasıyorum,bunu engellemek için sadece antrenman günlerimde antrenman sonrası 1 ölçek musclepharm combat powder alıyorum.antrenmandan önce ise stacker 3000mg l carnitine alıyorum...yağ oranım cok fazla uyguladığım şeyler yanlışmı bilgi verirseniz arkadaşlar
Son düzenleme: