ben grenade termo yağ yakıcı kullandım, low carb diyeti ile birlikte . spor olarak günde 30-40 mekik ,40 şınav ve 1 saat tempolu koşuyla 1 ayda 6 kg verdim. not: askerdeydim.2 kutu bitirdim, 42 gün aralıksız diyet yaptım, bu ürünü kullanmayın diyebilirim. 2 Kutu bitmesine ragmen hiç bir işe yaramadı bende.
iki ürünü de aynı diyetle kullandım. Grenade'yi tek geçerim. Hem Cuts'tan sonuç almak istiyorsan yanında önerdiği takviyeleri alıyorsun. Ama Grenade öyle değil..![]()
o zaman granade alıyım bu bittikten sonra. (2 haftalık kaldı şuanda) satıcı arkadaş daha önce cuts aldın şimdi de bunu dene istersen belki daha iyi olur demişti ama yine cuts almıştım.
iyi aksamlar ben 18 yasındayım 120 kiloyum 1.81 boyum vay yaklasık %40 civarı bır yag kutlem var biran önce zayıflamaya karar verdım ve animal cuts almak istiyorum bazı yorumlarda gordum animal nitro ile birlikte daha yararlıymıs yaklasık bir haftadır sıkı bır dıyete gırdım salona basladım bu ilaçları almak istiyorum yardımcı olursanız sevirim
Cla alsam istahımı kesermı sizce benım amacım istahımın kesilmesı onun için animal cuts almak istiyorum birde cok etkili oldugu için sizce bir yan etkisi olurmu?Tavsiye ederimama Cuts bittikten sonra 10 gün ara ver.. Hemen peşine alma.[DOUBLEPOST=1452597343][/DOUBLEPOST]
Spor ve takviye geçmişini bilmediğimden net bir şey diyemem. Fakat eğer ilk defa alıyorsan daha basit yakıcı tercih etmelisin. Mesela CLA+L-carnitine kombinasyonu.
Animal serisi senin bünyen için fazla. Bu yaşta yüklenme o kadar. Düzenli spor, kaliteli uyku ve kaliteli yemek 3 ayda işini görür. Sabır işi bu iş.![]()
Cla iştah kesme özelliği yoktur. Belki psikolojik bir etki yaratabilir. Grenade de iştah kesiyor. Benim 3.cü kutu olacak çok iyi de sonuç aldım. İlk 3 5 gün direkt tuvalete çıkartıyor. Ama Cla ; iyi bir yağ yakıcıyla çok iyi bir ikili oluyor..Cla alsam istahımı kesermı sizce benım amacım istahımın kesilmesı onun için animal cuts almak istiyorum birde cok etkili oldugu için sizce bir yan etkisi olurmu?
Cok tesekkurler tavsiyenizi deneycegimCla iştah kesme özelliği yoktur. Belki psikolojik bir etki yaratabilir. Grenade de iştah kesiyor. Benim 3.cü kutu olacak çok iyi de sonuç aldım. İlk 3 5 gün direkt tuvalete çıkartıyor. Ama Cla ; iyi bir yağ yakıcıyla çok iyi bir ikili oluyor..
Cla iştah kesme özelliği yoktur. Belki psikolojik bir etki yaratabilir. Grenade de iştah kesiyor. Benim 3.cü kutu olacak çok iyi de sonuç aldım. İlk 3 5 gün direkt tuvalete çıkartıyor. Ama Cla ; iyi bir yağ yakıcıyla çok iyi bir ikili oluyor..
hocam ayda kaç kilo verdin ? totalde kaç kiloydun kaça düştün ?
Salı'dan beri kullanıyorum yağ oranım tahminen %10-11 civarında hakikaten etkili ürün ben şahsen verim aldım enerji artışı bariz şu 4 günde 8 pakette bile gözle görülür değişim olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Tavsiyem bu ürünü fazla yağlı arkadaşların kullanmaması yönünde %15 yağ oranından yüksek yağ oranına sahip arkadaşlar pek verim alamayabilir.Bu ürün son nokta atışı ürünüdür yani yağ oranın yüksekse önce l-carnitin - cla alırsın %15-%14 oranına çekersin daha sonra kullanmaya başlarsın.Bu ürünler mucizevi şeyler değil şahsen beslenmem dört dörtlük diyebilirim diyetim iyi cardiom iyi bunlar %90 faktör yağ yakmada %10 da termojeniğin etkisi
Bu ürün içerik olarak her ne kadar USA versiyonuna göre hafifletilmiş olsada ileri düzey sporcular için uygundur.2 yıldır spor yapıpta %20 lerde yağ oranına sahip biri öncelikle beslenmesini idmanını gözden geçirmeli l-carnitin ile yağ oranına azaltmaya çalışmalı daha sonrasında animal cuts gibi içerik olarak termojenikler arasında en ağır içeriğe sahip tarzda bir termojenik alması daha doğru olur diye düşünüyorum.İsteyen kullanmakta denemekte özgür isteyen istediğini yapar bu benim düşüncem bunların hiçbiri öyle içince 2 adım atınca %8 yağ oranına indirebilecek ürünler değil.Amerikada 27 dolara satılan ürünün Türkiye'de 200 tl ye satılmasından dolayı ülkemiz koşullarını eline alırsak 200 tl az bir mebla değil haliyle insanlar bir beklenti içinde oluyor ürün bittiğinde çoğunlukla hayal kırıklığına uğruyorlar.Yani demek istediğim %20-%25 yağ oranına sahip birinin öncelikle içerik olarak daha hafif yağ yakıcılara yönelmesi daha doğru olur hem verim almak bakımından hemde maddi bakımdan.(Tavsiyem bu ürünü fazla yağlı arkadaşların kullanmaması yönünde %15 yağ oranından yüksek yağ oranına sahip arkadaşlar pek verim alamayabilir) bunu ne dayanarak söyledin ? yağ oranı yüksekse l carnitin cla demişin üstelik bilmeden. böyle kesin biliyomuş gibi konuşarak bilmeyen arkadaşlarımızı yanıltmayın