Bende yapmadı , umarım yapmaz daha sonra .beyler bende mide bulantısı yaptı antreman sırasında sızde böyle bişey oldu mu?
Bende yapmadı , umarım yapmaz daha sonra .beyler bende mide bulantısı yaptı antreman sırasında sızde böyle bişey oldu mu?
Ben de optimum protein tozunu ilk kullandığım sırada biraz ishal yapmıştı , sütle içiyordum , daha sonra böyle bir sıkıntım kalmadı kendiliğinden geçti , galiba vücut alışıyor ya da fazla geliyor vücuda bir diğer ihtimal ne ile içiyorsunuz su mu süt mü meyve suyu mu onu değiştirin .universali ilk defa kullanıyorum mide bulantısı yaptı inanılmaz derece ve spordan önce bsn -no explode kullandım çok felaket ve sıvı şekilde ishal yaptı vucüdum kabul etmedi ürünleri dünden beri 4 5 defa wcye çıkıyorum![]()
Ben de optimum protein tozunu ilk kullandığım sırada biraz ishal yapmıştı , sütle içiyordum , daha sonra böyle bir sıkıntım kalmadı kendiliğinden geçti , galiba vücut alışıyor ya da fazla geliyor vücuda bir diğer ihtimal ne ile içiyorsunuz su mu süt mü meyve suyu mu onu değiştirin .
Bünye istemiyor işte zorlamanın anlamı yok creatine fazla alınca bendede ishal yapıyor zaten yükleme yapmaya gerek olmadığıyla ilgili çok tartışmada var 5 gr al günde yeter.İlla fazla alıcaksan ilkini sabah kalkınca diğerini akşama doğru al bi dene aradaki süreyi uzat.Benim sahsi fikrim yükleme yapıcam ye bünyeyi vücudunu yorma.yükleme yapacaktım 5 gün şuan 2. günümdeyim 5x4 yaptım yani 5GR 4 defa aldım 2 günde ne zaman creatin içsem WC çıkıyorum ishal şeklinde vucüdum kabul etmiyor dışarı atıyor sürekli ve Sol ve Sağ böbreklerimde sürekli guruldamalar oluyor hissediyorum bu normal mi ? yoksa bana sahte ürün mü verdiler kimsede böyle bir sorun görmedim bir tek bende mi sorun oldu ?
son olarak meyve suyuyla içiyorum suylada denedim 1 saat içinde WC yoluyla dışarı atıyorum
o nasıl oluyor. Çay kaşığıyla içtim çok geldi diyosun, şimdi tatlı kaşığıyla içiyorum diyosun.Arkadaşlar önceki mesajlarımda yükleme yaparak kullandığımı söylemiştim tepeleme çay kaşığı ile aldığım yere sordum supplementler.com'a tepeleme çay kaşığı 15GR yapıyormuş yani fazla aldığım için ishal ve mide kabul etmiyormuş. bende tatlı kaşığıyla her gün alıyorum sorun yok midem düzeldi .
Ben yükleme yaparak kullandım 2 gün şu şekilde : günde 20GR 4sefer 3,4 saat aralıklarla bildiğimiz yemek kaşığı 5 GR geliyormuş . Midemi bozunca satın aldığım yere sordum böyle böyle kullanıyorum diye. Yarışmalara katılmayacaksanız yükleme yapmanıza gerek yok dediler ve yemek kaşığı 15GR geliyormuş yani benim günde aldığım kreatin 15x4 = 60GR kreatin çok aşırı fazla aldığım için midem bozulmuş o yüzden günde 1 defa tatlı kaşığı ile alın dediler artık öyle kullanıyorum sorun olmadı şimdiye kadar.o nasıl oluyor. Çay kaşığıyla içtim çok geldi diyosun, şimdi tatlı kaşığıyla içiyorum diyosun.