oldukca bilgilendirici bir yorum
acaba yanında animal stakmı alsam
yoksa pakmı
bu konuda yardımcı olurmusun
Universal tüm Animal ürünlerini birbirleriyle kombine yapılabilsin diye üretmiş ve bence bu serinin en güzel özelliği de bu.
Pak, serideki hemen hemen bütün ürünlerle beraber gönül rahatlığıyla kullanılabilir ve bu birazda günlük kullanım için olduğundan olsa gerek. Pak-Stak ikilisi gayet amaca uygun olacaktır, fakat
Pump-Nitro ikilisi hem hacim hem de kuvvet artışı yönünden harikalar yaratacaktır diye düşünüyorum. kendim de çok övülen BSN no-xplode'u sırf meraktan bir süre deneyip bittiğinde ise, antreman öncesi pump sonrasında ise nitro olacak şekilde bir kombine yapmayı planlıyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:13 ----------
Elimde animal pak olduundan dolayı 2animal urununu kombinelemek istediimden dolayı pumpı daha cok dusunuorm ama onun dsnda bsn no xplode flnda dusundum
pump yerne ama
asıl merak ettim
sey 18yasının altnda olan birisinin no artrcı falan kullanması buyuk bir sıkıntı yaratrmı çarpıntı ishal kusma gibisinden benim asıl merak ettim oydu utku
Bu soruna ben cevap vermek isterim. NO ürünlerinin bileşimlerinde bulunan kafein ve türevlerine karşı herhangi bir hassiyetin, yahut kalp ritminde bozukluk, bir dolaşım sistemi rahatsızlığın söz konusuysa (bunu 45 dakika içinde belirli aralarla 3 kupa sade -sert nescafe içerek test etmiştim kendi üzerimde =) ) kesinlikle uzak durmalısın.
Bunların dışında bu ürünlere koyulan Beta-alanin maddesi de genel yan etkileri itibarıyle titreme , ellerde karıncalanma , yüzde elde kolda uyuşma yapan ve rahatsızlık hissi - irritasyon veren bir amino asittir.
Artı NO ürünlerini akşam 6-7'den sonra kullanırsan uykusuzluk sıkıntısı çekmen olasıdır, malum içeriklerindeki yüksek enerji verici bileşikler metabolizmya alarmda olması için sürekli bir sinyal gönderiyorlar =)
Son olarak 18 yaş altında olsam herhangi bir NO ürünü kullanmayı kesinlikle düşünmezdim.