Universal Animal Nitro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.252

saydam

Özel Üye
universal-animal-nitro-big.jpg

Yetkili Satıcı: Universal Animal Nitro
Önerilen Kullanım:

Dayanıklılık spor ve antrenmanlarından 30 dakika sonra 1 paket alınız. Daha iyi sonuçlara ulaşmak için günde toplam iki paket, birisi antrenmandan hemen önce, diğeri 30 dakika sonra olmak üzere iki servis kullanınız. Eğer antrenman sonrası protein tozu kullanıyorsanız Animal Nitro'yu protein tozunu içtikten 45 dakika kadar sonra alınız. Animal Nitro'yu boş mideye 250 ml üzüm suyu veya başka bir meyve suyu ile almanızı tavsiye ederiz.

Beslenme Değerleri 1 servis (2 paket) %Günlük oran
Vitamin B6 (pyridoxine HCI) 500 mcg 25%
Niacin (as niacinamide) 10 mg 50%
Human Muscle Protein Complex 4995 mg
Arginine, Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methyonine, Phenylalanine, Threonine, Valine
Pro BCAA Complex
Leucine 3500 mg *
Isoleucine 1690 mg *
Valine 1815 mg *
* Günlük oran belirlenmemiştir.

Animal Seri ismi harika

Universal Animal serisi de güzel aslında özellikle reklamı,motivasyonu,psiko-etkisi iyi.... fiyatı ucuz olsa daha çok alabilirim çünkü sadece ayda 1-2 çeşit kutu yetmiyor , malesef...

kullanımı hakkında

hocama sordum anteramndan yarım saat önce al dedi ama kullanımında antermandan 30 dakkika alın dio napsam acaba bide anteraman yapmadığım günlerr almama gerek varmı

Universal'in Animal serisi kesinlikle işe yarar sağlam ürünlerle dolu. Ancak hala çok pahalı (Türkiye için)

bi ürün çıkartmışlar 133 ytl damar genişletici.onunda iyi olduğunu soylüyorlar. ama univesial ürünleri çok pahalı.ucuzlarını nereden bulabilirim

aminoasit dedi:
bi ürün çıkartmışlar 133 ytl damar genişletici.onunda iyi olduğunu soylüyorlar. ama univesial ürünleri çok pahalı.ucuzlarını nereden bulabilirim

Bahsettiğin ürün Animal Pump. yeni çıktı sayılır.Çok hacim kaplamıyorlar. bulknutrition.com'dan Pump + Nitro G + Pak üçlüsü ucuza gelir sanırım.

Animal nitro hacim bakımından bişey kazandırmıyo tabi ben temmuz ve agustos aylarında kullandıgım için olabilir. bunun dısından damar olayı çok hoşuma gitti iyi bi damarlı gorunum veriyor herkezin uzerinde aynı etkiyi gostermeye bilir onun için ben kendim üzerindeki etkiyi soluyorum kaslarda bi dolgunluk gorunum olarak verıyo bu açından güzel kullanım bitince damarlı gorunumun bi bolumu kayboluyor ama tavsiye derseniz twinlab likit aminoyu tek gecerim bu alemde :D

gollom dedi:
Animal nitro hacim bakımından bişey kazandırmıyo tabi ben temmuz ve agustos aylarında kullandıgım için olabilir. bunun dısından damar olayı çok hoşuma gitti iyi bi damarlı gorunum veriyor herkezin uzerinde aynı etkiyi gostermeye bilir onun için ben kendim üzerindeki etkiyi soluyorum kaslarda bi dolgunluk gorunum olarak verıyo bu açından güzel kullanım bitince damarlı gorunumun bi bolumu kayboluyor ama tavsiye derseniz twinlab likit aminoyu tek gecerim bu alemde :D

Damar olayi animal nitroda oluyor dimi
Yoksa arkadasin yazdigi supplementte mi ?

selam arkadaslar ben 3 ay body yaptım (2 ayı c0k dandık salon aletlerı ıle ıdı)1 ay ı da yenı yazılan 2 gunnuk 1 programdan olusuyordu..tatıle gıttım 2.5 ay kadar yapamadım...gogus antremanında c0k zorlanmama ragmen kolda eskısı gıbı sayılırım
sızce hafıften baslıyıp agıra dogrumu gıdeyım..y0ksa bu kadar aradan sonra yapablıyrsam c0k fazla zorlamadan eskısı gıbı mı yapsam ?
eskısı gıbı yaparsam kaslarıma bı zararı olurmu
1de amıno asıt mı proteın tozumu alayım dıe c0k arastırdım hocam bana
amıno onerdı ısmını tam bılmıom ama hem amıno hemde proteın mı neymıs ankarada oturuom maksımum saglıkta warmıs dedıgı urun unıversal olabılır
sız ne onerırsınız 81 kg yım.
(fazla kılo almak ıstemıyorum yag olarak)
yanı annıcagınız tam 1 lamerım yenı basladım yardım pLs:D

*.pwl dedi:
neden kımse ılgılenmıyor ve cevap yazmıyor zaten yenıyım:(

cevap gelmemesi doğal çünkü seninki benzeri en az 10 tane soru forumda mevcut. Bence şu yukardaki Arama yazısının rengi kırmızı yapılmalı

Suan bu urunu kullaniyorum.
Posetin icinde 9 tane kapsul var. 4 tane buyuk beyaz kapsul 4 tanede kirmizi kapsul 1 tanede minicik beyaz kapsul olmak uzere toplam 9 tane kapsul.
Daha yeni basladim gelismeleri yazarim.

Ben 44 paketliğinden kullandım 1 kutu. Açıkçası hiç bir şey anlamadım placebo etkisi bile yapsa yeterdi oysaki.Kesinlikle whey le birlikte kullanmanızı öneririm benim gibi tek başına kullanırsanız yararını göremezsiniz muhtemelen.

Back
Yukarı