Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
4 ant öncesi 4 de sonra alırsan daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
1 tablette bulunan amino değerine bakarak bu sonuca ulaşabilirsiniz.
10gr ant öncesi ve 10 gr da ant sonrası yeterli olacaktır.

21 yaşındayım.3 aydır body building yapıyorum.Valla hocanın bana dediklerini yazdım size.Hangi kullanım şekli bana daha iyi bir fayda sağlar ise onu kullanmaya hazırım.Sizler amino hakkında daha bilgili olabilirsiniz.Ben hoca ne derse onu yapıyorum =) Bu alacagım amino universal 3001(160 tablet) sizin önereceginiz kullanım şekli nedir?Ve bana kaç gün yeter?

doqukaaN ' ında dediği gibi 4 tablet antremandan 30dk önce 4 tablette antremandan çıktığın zaman alırsan sana yeterli olacaktır..burdan günde 8 tablet alıcağını varsayarsak 160 tablet sana 20 antreman günü eder demektir ki haftada 5 gün antreman yapsan sana toplam 30 gün gider..
yalnız amino 3001 in sana göre biraz fazla olduğunu düşünüyorum ben 2000-2200 lük aminolarla başlaman bence daha iyi olacaktır..amino 3001 in fiyatı tabletine göre biraz pahalı çünki ve güzel bir etki bekliyorsan en az 1 kutu kullanmalısın ki biraz tuzlu olur buda...

parası sorun değil benim için.Hocaya sordum 112 tl ye getirtiyorlarmış.Benim için ucuz.Hoca kendisi önerdi bu ürünü bana.Ben haftada 4 gün antreman yapıyorum diğer 3 gün dinleniyorum.Pazartesi,Salı gidiyorum Çarşamba dinleniyorum.Perşembe,Cuma gidiyorum,Cumartesi,Pazar dinleniyorum.Hocaya sorayım antreman günlerinde 8 tablet kullanılmalımı diye.Dinlenme günlerinde amino asit almamda gerekmiyor mu? hoca bana dinlenme günlerinde günde 2 tablet at diyordu da...

O dediğin fiyata, 2000-2200 mg'lık amino asitlerden ortalama 320-360 tane geliyor.
Örneğin ON 2222, Universal 2700, Ultimate 2002 vs.
Tabi senin keyfin bilir, 3-5 kuruş dokunmuo bana diosan 3001'den devam et.

Bunun dışında off günlerde amino'ya gerek yoktur, ortada hemen müdahele edilmesi gereken bi katabolik süreç söz konusu değil.
Ama protein, glutamin off günlerde de alınabilir.

o zaman ben antreman öncesi 3 tane sonrası 3 tane atayım.4 biraz fazla gibi geldi.Karaciğeri çok zorlamış olurum heralde.Bol su içmem gerekiyor.günde 8 tane atsam 2.5lt su rahat bitirmem lazım heralde =))))) dinlenme günlerinde de atılması gerekmiyor mu?

amino asit karaciğeri zorlama olmaz çünki amino asitler sindirilmez emilirler...proteinler karaciğeri zorlayabilir belki sindirim işleminden geçtikleri için fakat amino asitler zaten proteinlerin sindirilmiş halleri oldukları için bir problem yaratmazlar...su içmen faydalı olacaktır ama su olduğu içmelisin yani amino asitin creatin gibi su tutma fantezisi olmadığı için sana extra güç gibi birşeyle geri dönmeyecektir...off günlerde kullanma gerek yok düzgün beslendiğin sürece...

Amino vücud da antreman günümü daha etkili oluyor yoksa dinlenme günümü daha etkili oluyor.Ben antreman günü 6 tane alıyorum.Dinlenme günlerinde 3 tane alıyorum.Eğer dinlenme günlerinde daha iyi etki gösteriyorsa dinlenme günüde 6 tane almayı düşünüyorum.

O dediğin fiyata, 2000-2200 mg'lık amino asitlerden ortalama 320-360 tane geliyor.
Örneğin ON 2222, Universal 2700, Ultimate 2002 vs.
Tabi senin keyfin bilir, 3-5 kuruş dokunmuo bana diosan 3001'den devam et.

Bunun dışında off günlerde amino'ya gerek yoktur, ortada hemen müdahele edilmesi gereken bi katabolik süreç söz konusu değil.
Ama protein, glutamin off günlerde de alınabilir.

Burada özellikle dedim off günlerde almanın bi mantığı yok diye.
Ezbere soru sorun, hiç okumayın araştırmayın.
Araştırmanı geçtim azcık yukarı baksan göreceksin.

Ben Muhasebeciyim.Çalıştığım için beslenmem iyi değil.Onun için sordum.Hocanın bana dinlenme günlerinde almamı istemesinin amacı ne o zman?

Vücut dinlenirken büyür ya güzel kardeşim, hocan da o mantıkla söylemiş sana.

Ama protein tozun falan varsa onu kullan, amino asite gerek yok diyoruz bizde.

herkese selamlar,
uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum; hem kullanılabilirlik hem sadelik bakımından çok başarılı bir site herkesin ellerine sağlık. tabi bunun yanında üyelerin birbirlerine olan destekleri ve saygıları artık üye olmam gerektiğini bana güzel bir zorunluluk haline getirdi.

arkadaşlar konuyla ilgili her entry'i okudum diyebilirim yaklaşık 10 aydan beri body building yapıyorum üniversite yıllarında 2 senelik bir çalışmam olmuştu. genel olarak sportif biriyimdir kışın snowboard yazın wakeboard yaparım. lise yıllarında GS'de yüzdüm. kısa tutuyim ve sadedete geliyim :) yaş 28 boy: 1 74 kilom 70-68 arasında seyrediyor. daha önce amino asit bcaa multipower'ın ürününü kullandım açıkçası etkisini gördüm. gelişimimin şekillendiğini gözlemledim. şimdi bir level daha atlayıp sizin tavsiyeleriniz ve taktirlerinizle unıversal 3001 aldım. aynı zamanda ultimate nutrition whey protein kullanıyorum. işten dolayı beslenmem öğün olarak pek başarılı değil ama yediklerime oldukça dikkat ediyor yağlı yemeklerden ve zararlı besinlerden köşe bucak kaçıyorum

yalnız konunun başında bir arkadaşımız 90 kg ve üzeri sporcular için uygun bir ilaç olduğunu genel havanında kilo ile doğru orantılı olduğunu gözlemledim. bu tabi her ilaç için geçerlidir. ama ürünü daha önceden denemiş olan sizlerden bir tavsiye alıyim dedim.
kilomla doğru orantılı olarak uygun göreceğiniz bir dozaj miktarı söyleyebilir misiniz?
daha önce multipower'ı 3 spordan önce 3 spordan sonra kullanıyordum. ama universal'in içeriğindeki yoğunluğu düşününce kilomla alaklı olarak daha az veya daha fazla mı kullanmam doğru olur

şimdiden tüm destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim
herkese iyi forumlar

Hoşgeldiniz,

Öncelikle 90 kg ve üstü kullanabilir diye birşey söz konusu değil, 50 kg olan biri de kullanabilir.

3 ant. öncesi ve 3 de ant. sonrası alabilirsiniz.
Antreman bittikten yarım saat sonra da protein tozu olabilir.

meraba universal amıno 3001 ve multipower bcaa plus aldım ayrıca hyper mass 3000 kullanıyorum.ancak amıno asiti ve bcaa'yı birlikte kaç adet ve nasıl almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

3 senedir fitness yapıyorum ara vererek daha öncede whey protein kullandım kilo almak için.şu an boyum 1.97 kilom 93.haftada 3 gün spor yapabiliyorum. bi arkadaşım antrenman öncesi 2 amino3001 sonrasıda bcaa önerdi 3 adet

Back
Yukarı