• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

umutcanengin 7 aylık kilo verme ve vucut geliştirme

Bende yeni başladım ama hoca bana üst bölgeleri verdi

ben 175 boyunda 74 kiloyum az göbek var
ama hoca mideyi eritmeyi şuan unut dedi ama ben kafama takıyorum mide fitken başlasaydım daha güzel olabilirdi bence

peki sen o göbeği nasıl erittin vücüt çalışırken kardiomu yaptın
yoksa vücüt çalışırken mi eridi o göbek ?

açıklarsan seviirim detaylı yoksa bende hcoaya dicem kardio ekleyelim falan

Bende yeni başladım ama hoca bana üst bölgeleri verdi

ben 175 boyunda 74 kiloyum az göbek var
ama hoca mideyi eritmeyi şuan unut dedi ama ben kafama takıyorum mide fitken başlasaydım daha güzel olabilirdi bence

peki sen o göbeği nasıl erittin vücüt çalışırken kardiomu yaptın
yoksa vücüt çalışırken mi eridi o göbek ?

açıklarsan seviirim detaylı yoksa bende hcoaya dicem kardio ekleyelim falan

hoca sana senin ne istediğini sormadı sanırım. sen kaslanmak ama aynı zamanda yağ eritmek istiyorsun. kardiyo iyidir ama kardiyo belli bir kondisyona geldikten sonra kalori yakman zorlaşır zaten salonlarda da aşırı kilolu veya profesyonel değilsen genelde kardiyo yazmazlar. ayrıca vg yaparken zaten kalori yakıyorsun. dinlenmeleri ikişer dakika yapmıyorsan tabiki. hareketlerde dinlenmeyi 30-45 sn tut. set aralarında da 2dk falan. ve yağ eritmek istiyorsan diyet yapmalısın dostum. diyet yapmak az yemek değil düzenli ve belli bir programa uygun şekilde beslenmektir. örnek veriyorum sabahları yulaf ezmesi yumurta akı. öğlen ızgara tavuk pilav. akşam salata tavuk gibi salladım şuan. diyetisyenle en hızlı şekilde verirsin. ya da internetten makaleler, spor sitelerinde yazanları okuyabilirsin. bunları uygula cok hızlı sonuc alırsın. yanlış bir şey varsa da arkadaşlar düzeltir zaten. hadi kolay gelsin

Arkadaşlar inanmayabilirsiniz ama sabahın 7 sinde kalkıp 8 saatlik okulun ardından 2 saat özel dets aldıktan sonrada spora isteyerek gitmeyi başarıyorum hiç bi şekilde kaytarmıyorum.Gelişimimden memnunmuyum değilim tabi bicepsler gram gelişmiyor vücut birkaç aynı aynı seviyede falan aynada hissediliyor tabi ama ne biliyim yaşımdan dolayı heralde.Bu arada güzel gelişim ama ne biliyim ben de 5 aydır yapıyorum göğüslerim daha iyi kol gelişimin güzel.Barbell curl da en fazla kaç basıyorsun bu arada :D

tesekkur ederım arkadaşlar devam ediyorum bırakıcagımıda sanmıyorum bu sporu severek yapmıyorum yani kim severek yapıyodur ki bence seviyorum diyenlerde yalan söylüyor , millet dışarda gezip eğlenirken sen salonda terliyorsun sonucunda güzel görünüm ve sağlık olduğu için yapmak zorundayız devam edilmeli :)

gelişim güzel söylemeden edemiycem

idmanda kaslardaki kasılma acı hissine bayılan ve sadece bunun için bile idmana koşarak giden ben gibi bir çok adam tanıyorum

bana göre bu spor salonda ter atmaktan çok daha fazlası :) umarım ileride senin için de öyle olabilir

hacim fena değil parçalamaya ağırlık ver fazla tekrar yap. bir de solaryum off cillop

Back
Yukarı