• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

umutcanengin 7 aylık kilo verme ve vucut geliştirme

öncelikle iyi forumlar ağustos gibi başladığım bu sporda azimle ve düzgün beslenerek yaptığım gelişmeyi size aktarmak istiyorum aslında beslenmem çok kötüydü yani diyet yapcam diye kendi kaslarımdan götürdüm 3 haftada sağlıksız bir şekilde 7 kilo verdim ve bu yöntemden vazgeçtim düzgün yemeye başladım sabahları 2-3 yumurta öğren tost gibi atıştırmalık birşey akşam ise tavuk gögüsü gibi protein verici gıdalar tükettim ve bunu 3 ay uyguladım 88 kilodan 74 kiloya düştüm şuan ki kilom 74 ve artık kaslarımı ciddi anlamda iyi bir antremanla çalıştırmaya başladım

şimdiki programım
sabahları 4 yumurta = 20 gr protein
öğren tavuk döner vs
akşam 60 gr protein

ve arada yediğim şeyler ile günlük protein ihtiyacımı karşılıyorum
OLUMLU OLUMSUZ TÜM YORUMLARI BEKLİYORUM

7 ay önceki halim =

4 ay önceki halim =

şimdiki halim =

Son düzenleme:
tam zamanında kendine dur demişsin ve yolunu çizmişsin
güzel bir çalışma olmuş

tesekkur ederım arkadaşlar devam ediyorum bırakıcagımıda sanmıyorum bu sporu severek yapmıyorum yani kim severek yapıyodur ki bence seviyorum diyenlerde yalan söylüyor , millet dışarda gezip eğlenirken sen salonda terliyorsun sonucunda güzel görünüm ve sağlık olduğu için yapmak zorundayız devam edilmeli :)

tesekkur ederım arkadaşlar devam ediyorum bırakıcagımıda sanmıyorum bu sporu severek yapmıyorum yani kim severek yapıyodur ki bence seviyorum diyenlerde yalan söylüyor , millet dışarda gezip eğlenirken sen salonda terliyorsun sonucunda güzel görünüm ve sağlık olduğu için yapmak zorundayız devam edilmeli :)

Severek yapmıyorsan çok uzun sürmeyecektir maceran... Üzülerek ifade etmek istedim...

Bence tavuk döner yerine diyetine tavuk göğsü ve bol yeşillikli bir salata ekleyebilirsin.Hem protein olarak daha fazla protein almış olursun hem de boşuna karbonhidrat almamış olursun.Beli gerçekten güzel inceltip toparlamışsın,tebrik ederim.

Back
Yukarı