Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.244
karışma sorunu?

arkadaşlar ultimate nutrition prostar whwy protein kullanmaktayım bir kutu bitirdim yenisini aldım fakat bu sefer shakerda karıştırdıktan sonra beyaz beyaz ufacık parçacıklar kalıyor shakerın üstünde ne kadar çalkalasamda kalıyor onlar önceden böyle bir sorun yoktu sizce neden olabilir?

bence cok kaliteli bir ürün evet karısma sorunu var ama okadar büyütülecek birşey degil guardbodynin dedigi gibi fiyatı pıyasaya göre cok iyi kaliteside malum

ben 2lbs 90 ytl ye buldum ne kadar sure yeter bu bana ?

ben 2lbs 90 ytl ye buldum ne kadar sure yeter bu bana ?

10-12 gün kadar yeter. Sonra yenisini alırsın. Karışma konusuna gelince. en iyi sonucu; küçük pet şişeye 2-3 parmak süt ilave edip üzerine protein tozunu huni ile döküp, güzelce karıştırmak en iyi çözüm. Tavsiye ederim. Kesinlikle topaklanma olmuyor. aynen shaker gibi iş görüyor.

[güzel ve kaliteli bir marka gönül rahatliğiyla kullanabilirsiniz eğer ayrişmasi zor oluyosa ya shaker ya da mikserde kariştirmayi deneyin iyi çalişmalar

Dün muzlusunu aldım.Tadı mükemmel diyebilirim,proteinden kaynaklı o garip tadı hiç almıyorsunuz ve şeker dengesi de güzel sağlanmış,baymıyor.Karışma sorunuyla karşılaşmadım.150ml su ile bile tamamen homojen bir şekilde karışabiliyor.tabi shaker kullanmalısınız.Antreman günleri 3 ölçek ve diğer günler 1 ölçek olmak üzere 6 hafta boyunca kullanacağım,sonuçlarını paylaşırım.

bugün aldım çikolata aromalısını günde 2 kez 1,5 ölçek almayı düşünüyorum piyasadaki ürünler arasında özellik ve fiyat olarak ideal.

400 kalori 100 gram için geçerlidir. 120 kalori ise bir porsiyon, yani ortalama 30 gr için geçerlidir.

ben de bugün satın aldım bu besin takviyesini. antrenmandan 30dk önce yarım yağlı süt ile. antrenmandan hemen sonra su ile 2 ölçek karıştırıp içiyorum. tadı güzel milk shake gibi. bakalım faydasını görücem umarım :)

bende sipariş verdim yarın geliyor. prostar whey 4.54 kg. çikolatalı. ilk defa supplement kullanacağım bakalım yararı olacakmı ?

250 ml. soğuk sütle 1 ölçeği büyük bardağa ekledim. tatlı kaşığıyla 1 dakika kadar hızlı karıştırdım. mükemmel tadı var. hiç tortu bırakmadı. tahmin ettiğimden çok daha iyi bir şeye benziyor. umarım gelişimime katkısı da iyi olur.

250 ml. soğuk sütle 1 ölçeği büyük bardağa ekledim. tatlı kaşığıyla 1 dakika kadar hızlı karıştırdım. mükemmel tadı var. hiç tortu bırakmadı. tahmin ettiğimden çok daha iyi bir şeye benziyor. umarım gelişimime katkısı da iyi olur.

2 ölçek kullanmanı tavsiye ederim...

Back
Yukarı