• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ugur_altunbas - Diet Döneminde Yeni Resimler

yağlar gidince iyi olacak, tahminimce 76-77-78kg. ları gördüğünde ki çok heveslisin buradan anlaşılıyor, işte o zaman süper olacak... iyi çalışmalar diliyorum!
Saygılar...

uğur arkadaşım gördüğüm kadarıyla senin mutlaka ve mutlaka interval koşular yapman gerekiyor . eğer salona gidiyorsan koşu bantlarındada yapabilirsin bu çalışmayı , ayrıca baklavaları çıkarmanın en iyi yöntemidir interval koşular... 4 ay önce 98 kiloydum ve sadece interval koşular ile şuan 87 kiloya kadar düştüm sağlıklı olarak kas kaybına fazla uğramadan .

tabikide sadece koşu yapmadım , sadece koşuya ağırlık verdim ... normal bir şekilde ağırlık antrenmanlarımada devam ettim . yaptığım ağırlık antrenmanlarıda güce yönelik egzersizlerdi ;

squat-bench press-military press-chin up-20X100 mt kısa dinlenmeler , yağ yakımı ve bu güç antrenmanlarından sonra vücut her yönüyle hazır oluyor ağır antrenmanlara.

hocalarımdan ricam resimlere bakarak bana bir program çıkarabilirmisiniz?Gercekten kafam cok karısık suanda gittiğim salonda hocamız yok yaşlı bir amca var :) o yuzden lütfen yardım bekliyorum...

ilk koydugum resimlerde 85 kg idim.20 gun once 82.5 kg iken diete başladım suanda 75.3 kgyim.yorumlarınızı bekliyorum süperset yapıyorum suanda ve protein ağırlıklı beslenıyorum

Eklentiler

• dsa.jpg
    dsa.jpg
    354,5 KB · Görüntüleme: 566
  • ffr.jpg
    ffr.jpg
    286 KB · Görüntüleme: 581
  • ggg1.jpg
    ggg1.jpg
    272,8 KB · Görüntüleme: 505
  • ggggg.jpg
    ggggg.jpg
    510 KB · Görüntüleme: 530
  • SL372873.jpg
    SL372873.jpg
    575,9 KB · Görüntüleme: 406
  • SL372880.JPG
    SL372880.JPG
    505,4 KB · Görüntüleme: 450
  • SL372883.JPG
    SL372883.JPG
    383,2 KB · Görüntüleme: 482
  • SL372888.JPG
    SL372888.JPG
    463,8 KB · Görüntüleme: 485
daha önceki resimlerine baktım 20 gün için süper bir sonuç olmuş.20 günde daha fazlası yapılamaz diye düşünüyorum.bence diyeti bırakma veya 20 gun diye sınırlama.bi müddet daha devam etmelisin.ii çalışmalar

evet.sonuclar cok guzel oldu fakat halen yaglanmanın yogun oldugu bolgelerım var calısmalara ve diete devam ediyorum.iştahım cok azaldı hıcbırsey yıyemıyorum bunun ıcın kılo vermem yavasladı son gunlerde.ara ogunlerı vs zorla yıyorum artık.bır ıkı gun dıete ara verıp yıne başlamayı dusunuyorum...

diete 2 gun ara verdim kilo vermem cok yavasladıgı ıcın.1 hafta - 10 gune kadar yeni resimler ekleyeceğim.gobek bolgemde kalan yağları yakarsam guzel bır gorunume kavusacak herhalde.

20 gün için mucize bir değişim diyebiliriz sn uğur altunbaş. Muhtemelen 1 yıldır kontrolsüz şekerli, tuzlu, yağlı beslenmeden vücut yüksek miktarda su tutmuştu ve ilk etapta vücut kendini bunlardan arındırdı çoğunlukla.

Beslenme ve antrenman programın detaylı olarak yazabilir misin? Hem bir çok kişiye örnek olacaktır hem de eksiklerin varsa hocaların düzeltme imkanı olur.

Back
Yukarı