Ufak bi yardım istiyorum

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mystcal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu spora başlamak istiyorum epeydir aklımda var düşünce fakat aklıma takılan bazı sorular var

Fiziksel özelliklerim 1.90 boy ve 86 kilo yaşımda 20 %19-20 arasında yağ oranım.(Hafif göbek var çok degil)

Sorcagım soruya gelince iyice zayıflayarak mı başlamalıyım?? yoksa bu sekilde gidip baslayabilirmiyim?.1 ay calısıp bırakacak biride degilim düzenli olarak bir baslangıc yapmak istiyorum..

Cevabınızı bekliyorum.
 
kilo vermen çok onemli değil kilon iyi bence boyunda baya var sen başlarsan normal çalışmana bak haftada çalısma günlerinin dısında kalan günlerde cardio yapabilirsin ama boyuna göre biraz daha kilo almanı öneririm başarılar
 
Bence 3 gün ağırlık 3 gün cardio benzeri bir program ile başlayın ağırlık çalışması ile kilo vermeyi bir arada götürebilirsiniz..İşlem yani kilo vermeniz biraz daha yavaş ilerler ama uzun sürede iyi bir vücuda sahip olmak için güzel adımlarınız olur.1 ay çalışıp bırakacak biri değilseniz tavsiyem bir salona yazılın ve beslenmenize biraz daha dikkat edin , uyumanıza , antreman kaçırmamaya çalışın zaten salonda ilk hafta başlangıç programı verilir ondan sonra istediğiniz hedefi söylersiniz definasyonlu vücud , hacimli vücud vbz kafanızda ne var ise onun için bir program yazar hocanız ve öyle devam edersiniz verim almazsanız başka programa geçersiniz..Güzel bir salona yazılın yazılıcaksanızda.
 
Kaliteli bir salona git ve kaydını yaptır antronör seninle konuşacaktır ona ne istediğini sölersin mesela ben kilo vermek istiyorum ve kaslanmak istiyorum dersin o sana gerekli programı verir.Ağırlık çalışmaya hemen başlayabilirsin kilo vermene gerek yok zaten cardio olacaktır programında.
 
Back
Yukarı