Ufak bi saglık sorunum var bi dakkika bakarmısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Arakdaşlar sigara içince heryerim uyuz gibi kaşınıyor kaşıyıncada kızarıp kabarıyor o kızarıp kabaran yer ötekine göre kat kat daha şiddetli kaşınıyor bu sefer igne batması gibi bişeylerde oluşmaya başlıyor zaman geçiyor bakşa yerlere yaylıyor kolumu kaşıyorum bacagıma karnıma sıtrıma ve heryere yayılıyor böyle bişey yaşayan varmı

Düşünmeye gerek yok.Ben günde 2 litreden fazla kola içerdim içmesem krize girerdim bir koydum kafaya bırakıcam diye ertesi günden itibaren içmedim.Sigara da farklı birşey değil kafada bitireceğim dediğin anda biter

Zaten gördüğüm kadarıyla sen bu spora meraklısın ve azimlisin sigara normal şartlarda bile hani ciğerleri falan geçtik kas gelişiminde bile zararlı.

Zaten gördüğüm kadarıyla sen bu spora meraklısın ve azimlisin sigara normal şartlarda bile hani ciğerleri falan geçtik kas gelişiminde bile zararlı.

Hocam son sigaramı yaktım bundan sonra paket almacam bırakmaya karar verdim umarım istedigim gibi olur spora azimliyim dogrudur ara verme sebebimde salonda fazla agırlık yüklendim çogu yerimi incilttim verimli antrenman lara giremiyordum o yüzden ara verdim 1 2 hafta sonra 1. sınavlarım biticek onlardan sonra başlamayı düşünüyorum arkaşta eski gittim salona gitmiş onunla birlikte gidicez motivasyon amaçlı iyi olacagını düşünüyorum :D

Benim bir arkadaşım var sigara içer ama sporcudur kendisi.Bir kere maçta benden önce nefesi kesildi.Ben kiloma ve spor yapmamama rağmen sahada ondan daha fazla koşabildim.

Back
Yukarı