Ucuz protein kaynağı(öğrenci)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mertt0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mertt0

Üye
Merhaba oncelikle bunu yazıp yazmamak arasında kaldım ama düşüncelerinizi almak istedim. Ailemle sürekli sorunlarım var ve bu beslenmede tehdit etmelerine sebeb olmakta Maddi olarak bi gelirim yok günlük 10 tl harclığım var. Bu sporu cok seviyorum ileride de başarılı olmak istiyorum. Bunun icin uygun fiyatlı protein kaynakları nelerdir veya nerelerde daha uygundur ?

çökelek 100 grda 34 gr protein içeriyor fiyatı kilosu 5 tl civarı günde 100 gr tüketsen 10 gün götürür seni. tavuk ciğeri günde 100 150 gr filan tüketebilirsin oda uygun fiyatta

Bim Yeşil Mercimek 1kg: 7 TL
Kipa Lor Peyniri1kg: 4 TL
şu an bu ikisini sürekli tüketiyorum uygun oluyor.[DOUBLEPOST=1493751734][/DOUBLEPOST]Bim Yeşil Mercimek 1kg: 7 TL
Kipa Lor Peyniri1kg: 4 TL
şu an bu ikisini sürekli tüketiyorum uygun oluyor.

yeşil mercimekte çok fazla karbonhidrat var proteinden fazla bu beni tereddüte düşürüyor sen bi zararını gördün mü
Gaz yapmaması için bi gece suda bekletip o şekilde haşlayıp tüketiyorum.İçine lor peyniri karıştırıp nane pulbiber zeytinyağı kafama göre karıştırıyorum güzel oluyor.Açıkcası bi zararını görmedim.Ben öğlen yiyorum zaten sonra spor yapıyorum çok da sıkıntı olmuyor.

Yeşil mercimekle shake bile hazırlayabiliyorsun. Yerli bir youtube kanalında görmüştüm. İsmi galiba fityemek. Öğrenci dostu tarifleri çok bulursun orada.

kardeşim 10tl ile yapabileceğin en iyi şey bi karton yumurta alıp günde 7-8 tane tüketmektir... tanede 6-7 gram protein var...ayrıca canetlerde tavuk gögüsün kilosu 9.45 yani birgünlük harclıgınla bir kilo tavuk alsan...sana günde 300gram tüketsen 3gün gider...20 tl ye ciddi bir protein kaynağı yartmış olursun...L boy 30lu yumurta şu an 9-10tl civarı...birde genesis te şu an 100tl lik bir protein tozu var komplex ama iş görür

kardeşim 10tl ile yapabileceğin en iyi şey bi karton yumurta alıp günde 7-8 tane tüketmektir... tanede 6-7 gram protein var...ayrıca canetlerde tavuk gögüsün kilosu 9.45 yani birgünlük harclıgınla bir kilo tavuk alsan...sana günde 300gram tüketsen 3gün gider...20 tl ye ciddi bir protein kaynağı yartmış olursun...L boy 30lu yumurta şu an 9-10tl civarı...birde genesis te şu an 100tl lik bir protein tozu var komplex ama iş görür

Zaten şuan öyle yapıyorum en büyük protein kaynağım yumurta onun dısında öğlenleri mutlaka tavuk veya balık tüketmeye özen gösteriyorım

Back
Yukarı