Numberten dedi:Crytek firması daha önce Farcry'ı yaparak isimlerini iyice bi duyurmustu zaten. Gerçekten büyük bir başarı tebrik ediyorum 3 kardeşi,yeni oyunun resimlerine bakarken inş. türkçe seçenegi vardır dedim öylede çıktı çok sevindim orjinalini almayı düşünüyorum.
Oyunun orjinali zaten Türkçe , oyun hakkında bir çok kaynaktan bilgi aldım hepsi de orjinalinin Türkçe olduğunu üzerine basarak söylüyo.Türkçe olması ayrı bir heyecan katacaktır heralde öyle düşünüyorum.Ekran kartlarınıda baya zorlayacak birçok kişi bilgisayarını upgrade etmek zorunda kalacak sağlam kaynaklardan aldığım bilgilere göre.N-aim dedi:Numberten dedi:Crytek firması daha önce Farcry'ı yaparak isimlerini iyice bi duyurmustu zaten. Gerçekten büyük bir başarı tebrik ediyorum 3 kardeşi,yeni oyunun resimlerine bakarken inş. türkçe seçenegi vardır dedim öylede çıktı çok sevindim orjinalini almayı düşünüyorum.
Oyunda şu anda türkçe seçeneği yok.ama yerli kardeşlerden cevat yerli oyunu türküyeye daha ucuz fiyata getirme planları olduğunu ve ekstradan türkçe dil paketini ekleyebileceklerini söyledi.Ama malesef bunlar sadece plan.İnşallah gerçekleşir.
boxer dedi:Oyunun orjinali zaten Türkçe , oyun hakkında bir çok kaynaktan bilgi aldım hepsi de orjinalinin Türkçe olduğunu üzerine basarak söylüyo.Türkçe olması ayrı bir heyecan katacaktır heralde öyle düşünüyorum.Ekran kartlarınıda baya zorlayacak birçok kişi bilgisayarını upgrade etmek zorunda kalacak sağlam kaynaklardan aldığım bilgilere göre.N-aim dedi:Numberten dedi:Crytek firması daha önce Farcry'ı yaparak isimlerini iyice bi duyurmustu zaten. Gerçekten büyük bir başarı tebrik ediyorum 3 kardeşi,yeni oyunun resimlerine bakarken inş. türkçe seçenegi vardır dedim öylede çıktı çok sevindim orjinalini almayı düşünüyorum.
Oyunda şu anda türkçe seçeneği yok.ama yerli kardeşlerden cevat yerli oyunu türküyeye daha ucuz fiyata getirme planları olduğunu ve ekstradan türkçe dil paketini ekleyebileceklerini söyledi.Ama malesef bunlar sadece plan.İnşallah gerçekleşir.