Twitter Profillerimizi paylaşalım :)

Danny Boy

Yeni Üye
Sevgili BFTR ;

Forumda ask ve face profilleri paylaşılıyor , fakat Twitter hem daha az tanınma olayı ( yani bazı kişiler faceden çekiniyor ) hemde daha yaygın olduğu için daha mantıklı olabilir :)

Ben de açtım profil fakat facede yaşadıklarımdan sonra herkesi eklemiyeceği , ama paylaşan arkadaşlar aklı başında olacaktır hemen takip edeceğim :) onlarda beni tabii :)

Facemi verdikten sonra arkadaş sayısı 2000 leri aştı fakat çok fazla garip kişiler ile doldu beni sanki bedava zaten soralım diye kullanıyorlardı , :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

yani face takılmayacakmısınız bundan sonra
sayın danny boy?

Sevgili servet19 ;

Facem duruyor hala fakat yani beni takip etmek isteyenler twitterdan takip etsin , ama spor olmayacak twitterda Danny Boy un özel hayatı , ama tabi twitterın mantığı bu bence resim falan ekliyorum :) öyle yani :D

Saygılarımla , Danny Boy ...

ben seni burdan takip ederim twitter karısık :)
spor hayatınızda basarılar ben gidiyorum

herkes takip etsin istemiyorsanız o zaman özel mesaj yolu ile link atmak daha iyi bence üç aşağı beş yukarı herkesin sempati duyduğu üyeler vardır onlara özelden link atsın böylece sorun olmasın

Twitter'ın mantığını anlamıyorum ben yanlış anlaşılma olmasın da. Resim desen facebook'te var, abone durumu var, sürekli ne yaptığını yazabilirsin durum güncellemesi var:) Sonuç olarak kullanmıyorum net profillerini pek ama yazın sizin hesaplarınıza bakarım ara sıra meraktan:D

Back
Yukarı