Merhaba arkadaşlar lor peynirini yurt disindaki sporcularin kullandiği quark peynirine donusturme yontemini deneyerek buldum. Ben yorukoglu yagsiz tuzsuz lor kullaniyorum.
500g loru blendera atiyoruz. Uzerine 1 yemek kasigi zeytinyagi ve 1 su bardagı su atiyoruz. Ara ara kasikla karistirarak blenderdan geciriyoruz kivami suzme yogurt gibi oluyor ve daha yenilebilir oluyor.
Ayrıca tariflerde shakelerde de kullanabilirsiniz. Benim tarifim: 50 g çig kuru fasulyeyi haşlayip sogan, maydanoz, limon ve bu lor peyniriyle karsitirinca cok guzel bir meze oluyor. Ant sonrasi carb+whey tarifi.
500g loru blendera atiyoruz. Uzerine 1 yemek kasigi zeytinyagi ve 1 su bardagı su atiyoruz. Ara ara kasikla karistirarak blenderdan geciriyoruz kivami suzme yogurt gibi oluyor ve daha yenilebilir oluyor.
Ayrıca tariflerde shakelerde de kullanabilirsiniz. Benim tarifim: 50 g çig kuru fasulyeyi haşlayip sogan, maydanoz, limon ve bu lor peyniriyle karsitirinca cok guzel bir meze oluyor. Ant sonrasi carb+whey tarifi.