Tuzsuz yağsız Loru yeme yöntemi

Merhaba arkadaşlar lor peynirini yurt disindaki sporcularin kullandiği quark peynirine donusturme yontemini deneyerek buldum. Ben yorukoglu yagsiz tuzsuz lor kullaniyorum.
500g loru blendera atiyoruz. Uzerine 1 yemek kasigi zeytinyagi ve 1 su bardagı su atiyoruz. Ara ara kasikla karistirarak blenderdan geciriyoruz kivami suzme yogurt gibi oluyor ve daha yenilebilir oluyor.
Ayrıca tariflerde shakelerde de kullanabilirsiniz. Benim tarifim: 50 g çig kuru fasulyeyi haşlayip sogan, maydanoz, limon ve bu lor peyniriyle karsitirinca cok guzel bir meze oluyor. Ant sonrasi carb+whey tarifi.

Tesekkurler uzerine biraz yogurt doksek tadi nasil olur
Bn şöyle yapıyorum süper oluyor ilk önce cok az yagda sogan küçük küçük dograyıp kavuryorumbiberle berabe sonra biber salcası katıyorum salça iyice içinde ezip karıştırdıktan sonra lor peynirini döküyorsun tavanın kapagını kapat pişssin arada karıştırorsun sonrasıda afiyet olsun

Bn şöyle yapıyorum süper oluyor ilk önce cok az yagda sogan küçük küçük dograyıp kavuryorumbiberle berabe sonra biber salcası katıyorum salça iyice içinde ezip karıştırdıktan sonra lor peynirini döküyorsun tavanın kapagını kapat pişssin arada karıştırorsun sonrasıda afiyet olsun
Denicem saolun

cidden sporcu olmayıp onlar gibi beslenmenin mantığı nedir? lordaki yağ ve tuz zaten alman gereken bir şey bu işi abartınca daha mı çok gelişiyorsunuz anlamıyorum

cidden sporcu olmayıp onlar gibi beslenmenin mantığı nedir? lordaki yağ ve tuz zaten alman gereken bir şey bu işi abartınca daha mı çok gelişiyorsunuz anlamıyorum
Lor ucuz olduğu için yiyorum ben fiyat performans ürünü. Tuzsuz almamın sebebi tuzun zararlarından dolayı değil lorun tadını tuzlu sevmiyorum ve yaptığım tariflerde tuzlu lor kötü bir tat bırakıyor. Yağ konusuna gelecek olursak benim yapımda yağ çok önemli bir yer tutuyor yağa dikkat etmezsem vücudum gelişmiyor şişkin bir hal alıyorum mecburiyetten yani. yoksa yağlı lor yemek en güzeli..

Back
Yukarı