Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben lor peynirini tuzsuz olursa çikolatalı shake felan yapıyorum oluyor da tuzlu gördüm aldım burda şimdi içerde ben ona bakıyom o bana tadını çok sevmedim siz nasıl yiyorsunuz
Hemen bi tavsiye vereyim , tuzlu tuzsuz farketmez lor peyniri yiyicekseniz alıyosunuz şekersiz limonatayı , 1 bardak limonatayla 100 gram lor peyniri rahatlıkla yetiyor 1 yemek kaşığı dolusu lor peynirini ağzınıza atar atmaz biraz limonata için lor peynirinin tadını nerdeyse tamamen bastırıyor..
Reis ciddi misin söylemesi bile kötü ben ekmeğe azck sürdüm onun bile değişik bir tadı var. ( o ilk gelen buruşuk değişik bir tat ) yanı kaşık kaşık zor ya
Reis ciddi misin söylemesi bile kötü ben ekmeğe azck sürdüm onun bile değişik bir tadı var. ( o ilk gelen buruşuk değişik bir tat ) yanı kaşık kaşık zor ya