Tuttu - Tutmadı

tutmadı,ben helal olan herşeye binerim,benim sorunum haramla.-cübbeli ahmed hoca:)
alttaki üye prenses havasıyla gezen şımarık kızlardan tiksiniyor.

hiç tutmadı,yobazlarda pedofilinin sık görülme sebebleri üzerine düşünüyordum.

alttaki üye kızdığı zaman karşısındakini öldürme fantezileri kuruyor?

Tutmadı öğrenciyim henüz :D

Alttaki üye almancanın çok kaba bir dil olduğunu düşünüyor ve asla almanca öğrenmek istemez.

hele son olaydan sonra alman hollandalı belcıkalı gorsem oldurcem so it didnt get

alttaki uye sıvrı burun ayakkabılardan hoslanır

Alman erkeklerine aşık olduğum ve de Almanya / Alman kültürüne hayran olduğum için tutması imkansız :D

Alttaki üye Rus kızlara bayılır ?

ya rusky rusca bıle ogrendım be sırf olnlar ıcın ^^

alltakı uye derı monlara hasta olur

Setenay ve Stonebabybody, musade ederseniz diger uyelerimiz de basliga istirak etsinler. Her ne kadar eglenmek icin actigimiz bir baslik olsa da, bu basligi chat odasina dondurmemenizi rica ediyorum.

Chat odası mı :confused:
Benim amacım -sizin de değindiğiniz gibi- sadece eğlence.
Bu başlık onun için açılmadı mı; kaç kere yazacağımızın bir sınırı mı var; öyleyse özür dilerim.

Farklı birşey olmuş olsaydı sanırım msn den konuşuyor olurduk

Söylem bence çok şık durmadı; biz oyun oynuyoruz burada; başka birşey değil.

Neden böyle düşündünüz anlayamadım

Ayrıca isteyen herkes buraya özgürce yaz mıyor mu; bizim sıkça yazmamız başka üyelerin iştirakına ne gibi bir engel teşkil ediyor ? Anlamadım cidden !

Cahilliğimi mazur görün ancak bu tür bir forum kuralı mı mevcut ?

Tabiki boyle bir kural yok, ben rica ettim sadece katilimin farkli uyelerden de gelmesi amaci ile. Farkli isimler de istirak etse oyun daha eglenceli olmaz mi? Uslup acisindan sert bulduysaniz ikiniz de lutfen kusuruma bakmayin ama alt alta karsilikli mesajlar da chat odasini gercekten cagristiriyor. Eger, konuyu daha fazla irdelemek isterseniz pm atabilirsiniz, basligi ben daha fazla amacindan uzaklastirmak istemiyorum.

Back
Yukarı