Fransız sahil kenti, ilan vererek sezon boyunca 5 bin euro (10 bin TL) maaşla turistlere krem sürecek yakışıklı erkek aranıyor. Fransa'nın Atlas Okyanusu kıyısındaki turizm beldesi Sables-d'Olonne'de son derece ilginç bir iş ilanı verildi. Yeni çıkan bir güneş kreminin tanıtımı için verilen ilana göre temmuz ve ağustos aylarında plajda güneşlenen kadınların sırtlarına güneş kremi sürecek 2 kişi işe alınacak. Adaylarda Fransız olma şartı aranmıyor ancak az da olsa Fransızca bilmeleri isteniyor. 2 aylık iş için bu elemanların her birine 5 bin euro (10 bin TL) maaş verilecek. İşe girmek isteyenler 26 Mayıs'a kadar www . lejobdelete . com internet adresinden başvurabilir. Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/14403077.asp?gid=373 Ne diyorsunuz arkadaşlar ? :lol:
2 ayda hızlandırılmış fransızca dersi verilir. Vize pasaport danışmanlığı yapılır. deathlifter fransızca eğitim & vize danışmanlık limited a.ş. (parayı kıracam hehehe)
haberlerde gördüm dün hem krem sürücen hemde on bin tl alıcan ben öle işe balıklama atlarım ama bizde şans yok betona vururuz kafayı