trimol ve efedrin kullanımı

tiromel ve efedrının kombınesı cok tehlıkelı olabılır..
tıromel zaten tıroıt hormonu,efedrın ıse tıroıtlerı uyarıyor daha fazla calısması ıcın..
eger bu yukselme cıddı oranda artarsa,gercekten kalıcı hasarlar olusur.bırde kendı tıroıt hormonunuzda yukseklık problemi varsa,direk sakat :oops:

ılla kullanıcaksan tıromel ve clen kombınesı cok mantıklı
 
Tiromel+ ephedrine+ aspirin + kahve çok kaliteli yağ yakar. Ancak troid hormonu ile ilgili olan dengeyi etkileyebilir. Clen+ tiromel ve proviron çok daha iyi kombine olabilir.
 
serdar1980 dedi:
Tiromel+ ephedrine+ aspirin + kahve çok kaliteli yağ yakar. Ancak troid hormonu ile ilgili olan dengeyi etkileyebilir. Clen+ tiromel ve proviron çok daha iyi kombine olabilir.

Konuyu biraz kaydırmak gibi olursa bağışlayın tiromel hiç kullanmadım yaza doğru düşünüyorum güçlü ama temkinli bir bulk dönemine girmeyi düşünüyorum steroid kullanmıycam kısmetse bu sene biraz da yağlanıcam herhelde yaza doğru tiromel+clnbtrl düşünüyorum Proviron un ne gibi etkisi olur biraz açarmısın

Mümkünse Sevgili Site Admin leri Lutfederlerse bu konuda bizi aydınlatabilir mi acaba tiromel kullanımıyla ilgili birkaç yerde deyinilmiş forumda yani kullanan var biraz tehlikeli ileçlar arasına girmiş gibi doz ayarlanması, tavsiye edilen kürler ve en önemlisi tedbirler ne olmalıdır bilinçlenmek adına şimdiden teşekkürler :)
 
tiromelle alakalı kullanımı neticesinde karşılaşabilecel riskler yazıyor lakin kuyllanımı bırakıldığında tekrardan vücudun kendini toparlağı yazıyor. yan etkiler ortadan kalkıyor.ama piyasada bulması zor bir ilaç tabiri caizse çok eski kalfalar biliyor adınıı ama yerine alın abilecek tefor t4 var. yan etkiside yokk .
http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/drug_arama.asp buradan ilacın içeriğine.
 
Kullanacaksan LT4 ü kullan. LT3 ler daha fazla zararli. Hem arkadasim bu yag eritme konusunda ilaclari fazla secmektense beslenmeni fazla secersen zaten sonucu görüyosun.
Kendi tecrübem den de ben sana sunlari tavsiye ederim.

Efedrin 100mg ( 50mg sabah 50mg antreman öncesi(40 yada 60dk önce)
Lt4 100mcg ( 50 cmg sabah 50mcg aksam)
Kaffein 300mg ( 100mg sabah ac karnina ve 200mg antremandan 40- yada 60dk önce)
Aspirin 500mg ( sabah 250mg ve aksam 250mg)


Sakin 2-3 ay boyunca kullanma. garanti olsun diye 4-5 hafta kullan ve iyi olur. Protein tozlai felan da al faydasi cok bunlarin. LT4 kaslarida eritiyor unutma hehehe :)

Efedrin dozlari fazla geliyorsa 75mg yap. Ben en son bunu 1-2 sene önce almistim. Vücut agirligima göre dozlar normal. Seni bilemem.
 
sağol dexter
bende tiromel kullnamaktan vazgeçtim zatenn t4 (tefor) ve efedrin alıyorumm sabah ve akşam yanında aspirinn ve kaafein.
şu an için 1 haftadır kullanıyorumm sonuçlarınıı sizle paylaşacağımm .
beslenme konusundaa olabildiğincee sağlam beslenmeye çalışıyorumm.
proteinn karbonhidrat oranında dengeyi korumay açalışıyorumm, bakalımm netice nasıl olacakk.
 
Bu efedrin nasıl kullanılır
 

Eklentiler

  • image.jpg
    image.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 723
Back
Yukarı