Triceps Lying Extensions ( 40 kg. 8 reps. )

burada biraz hamallık yapılmış.her tekrar esnasında yukarıda kick yapılıyor.onuda geçtim dirsekleri biraz daha geride tutacak olursan hareket daha nizami olur ve triceps kasına daha fazla yük bindirirsin (hareket kaçmaz).

Yukarda kick yapmaktan ne kastettiniz anlamadım :)

Ağırlığı yavaşca yedirerek yapmaktansa savurarak kolaylaştırmaktan bahsediyor sanırım.

Benim bildiğim bu harekette bar alna doğru yavaşça indirilir, bi anda kaldırılır. Kick'ten kastettiği hareketin en yukarısında yukarı doğru itmem barı.

Şimdi tıkladım açtım bi daha dene.

kollar senin çok tepeleşmiş sanırım hammer curl hareketini ya az yaptın yada genetik pazuların çok kısa dik uzun değil ondan öle gözüküyor anladığım kadarıyla

kollar senin çok tepeleşmiş sanırım hammer curl hareketini ya az yaptın yada genetik pazuların çok kısa dik uzun değil ondan öle gözüküyor anladığım kadarıyla

Hammer yaparım kendimi bildim bileli ama anlayamadım ya dur bidaha ölçü aliyim tövbeler tövbesi :)

Hammer curl videomu izledin mi orda kollar daha belirgin.

tebrikler anktıp92 güzel videolar fakat cidden kollar banada 39gibi gozukmedi acaba kalıplısın videodanmı anlayamıyoruz?

Olabilir ama biceps antreman rutini mi değiştiriyim madem kası yaymaya çalışayım biraz :)

olay bir tek bicepsle bitmiyor tricepslerinde oldukca zayif duruyor vucut orantina göre
biraz önce calisma programina baktim orada kilonu gördüm 94 kilosun 38 cm kollar bu kilo icin cok kücük bu yüzden biz videoyu izlerken yaniliyoruz

olay bir tek bicepsle bitmiyor tricepslerinde oldukca zayif duruyor vucut orantina görebiraz önce calisma programina baktim orada kilonu gördüm 94 kilosun 38 cm kollar bu kilo icin cok kücük bu yüzden biz videoyu izlerken yaniliyoruz

94 eski kilom şu an 87 civarındayım. Yinede ufak ölçü kiloya göre ama yağ oranım fazla kilonun fazla olması ordan kaynaklı. Tricepsler neden zayıf, yani nasıl anladınız ? En güvendiğim bölgelerimden birisidir o yüzden soruyorum yanlış anlamayın.

94 eski kilom şu an 87 civarındayım. Yinede ufak ölçü kiloya göre ama yağ oranım fazla kilonun fazla olması ordan kaynaklı. Tricepsler neden zayıf, yani nasıl anladınız ? En güvendiğim bölgelerimden birisidir o yüzden soruyorum yanlış anlamayın.

hammer curl videonu izledim hammer curl yada dumbell curl yaparken tricepsler süper durur videonda bunu göremedim yada film kalitesinden diyelim biceps ve tricepsin cok kisa duruyor

Back
Yukarı