triceps için hareket önerisi

AhmetGur

Üye
S.a arkadaşlar
Triceps için enseye indiris , kickback ve su yatarak anla indiris hareketi dışında dambıl ile yapılabilecek hareket öneriniz varmı ? Önemli cidden

dumbell la baska yok ama sandalyenin kenarına ellerine koyarak dips yapabilirsin...genel triceps gelişimi için çok etkili bi harekettir...

Tri
dumbell la baska yok ama sandalyenin kenarına ellerine koyarak dips yapabilirsin...genel triceps gelişimi için çok etkili bi harekettir...
Triceps günüm göğüs gününden sonra olduğu icin dips yapmak hoşuma gitmiyor göğüslerim fazla yoruluyor . Şu kicback hareketini beceremiyorum dirsek sabit kalmıyor bi önerin var mı

Anladigim kadarıyla sehpada dips dediğin ayaklarlada destek alınan . paralel dips degil yani . Tamam deneyeceğim cevaplar için teşekkürler :)

aynen ayaklardan destek alınan..arama motoruna yaz sehpa da dips diye görürsün zaten.. bu arada teşekkür için beğen butonunu kullanıyoruz site içi ;)

ewt aynen..dirseği yakın tutma...zaten barbel ile bench press yaparken de kolları vücuda yakın tutarsan tricepse daha cok vurur..aynı mantık...ve omuzu cok zorlamamak için de dirsekler 90 dereceyi geçmicek...

Normal dips yaparken dik durusta zaten goguste baski yeterince azaliyor tricep icin daha etkili. Benchte kucaga agirlik almak sorun olabiliyor. Bu arada kickback hareketinden bi yarar gormezsin onun yerine baska bisi ekle

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Normal dips yaparken dik durusta zaten goguste baski yeterince azaliyor tricep icin daha etkili. Benchte kucaga agirlik almak sorun olabiliyor. Bu arada kickback hareketinden bi yarar gormezsin onun yerine baska bisi ekle

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de aslında kickback e alternatif arıyorum ama bulamadım henüz.

Hangi hareketi yaparsan yap fakat temel bi triceps hareketini kaldirabilecegin en yuksek kilo ile yap buda faydali olacaktir dikkat etmen gereken kasi surekli gergide tutmak.

Back
Yukarı