triceps at nalı

arkadaşlar 1 yıldır bb yapıyorum ama nedense bu tricepsde at nalını çıkaramadım. Ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum. triceps programım şimdi:
1- dar bench press giriyorum
2-cable tricep giriyorum
3-ip ile giriyorum
ya bana düzgün bir şekilde tricepslerin at nalını cıkartacak bir program önerebilir misiniz?

at nalı dediğin tricepsin yan kısmını çok net biçimde gözükmesi değil mi ? izolasyon hareketleri uygulaman iyi olur

Rope Pushdown ( Halatla Aşağı İtiş) hareketi dedğiniz bölge için yani dış triceps için bicilmiş kaftandır.Ancak bu hareket hafif kilolarla 10-15 tekrar arası yapıldığında maksimum fayda sağlar.

Rope Pushdown ( Halatla Aşağı İtiş) hareketi dedğiniz bölge için yani dış triceps için bicilmiş kaftandır.Ancak bu hareket hafif kilolarla 10-15 tekrar arası yapıldığında maksimum fayda sağlar.

StormBlast'ın söylediği hareketi gerçekten tavsiye ederim oldukça faydalıdır , yalnız şöyle birşey çok triceps pushdownda girdiğin kadar giremezsin , halatta 10 20 kg az girmek durumundasın hareketi doğru yap yeter.

öncelikle yağ seviyen fazla ise istediğin kadar çalış at nalı görünmez.ardından dış tricepslerin gelişmiş olacak.en son ayırma işlemi için ise tek kulplu çalışma şekli ile ters tutarak makinada aşağı indir.

benim bu triceps antreman sıralamasında bir sorun yok heralde dimi ? evet at nalı dediğim vücudunun yağ oranı az ise ortaya çıktığını biliyorum. ip hareketi dediğim Rope Pushdown'dı. ismini hatırlayamadığım için öyle yazdım. Bana hareket sıralaması yapar mısnız? tam olaran hangi hareketleri girecem, hangi hareket nereyi çalıştırıyor? Ben hepsinin çalışmasını ama dış tricepsin daha çok çalışmasını istiyorum. Sanırsam kapalı tutuş bench her tarafı çalıştırıyor.one arm reverse pushdown hareketini giryorum sonrada. en son olarak da Rope Pushdown giriyorum. Sizce yanlış mı?

Son düzenleme:
reverse push down hareketini en sona ekleyebilirsin.yeterli beslenme ile fst 7 şeklinde bir uygulama yapabilir ve kısa sürede sonuç alabilirsin.

Back
Yukarı